Hopp til innhold

Bra damer, og den beste dagen på lenge

Hei verden ♥ Dagen i dag har bare rett og slett vært...bra. Den beste på lang tid, egentlig! Selv om jeg ikke er glad for at Anders reiser til LA igjen i morgen, da. Heldigvis er han bare borte to uker denne gangen, så det skal gå ganske greit å holde ut 😉 Dessuten så er jeg veldig glad for grunnen til at han reiser; nemlig at han har fått lov til å holde et foredrag på en av de store (viktige) konferansene - sånn er forskerlivet, og det vet jeg. Også må jeg jo bare si at det er en skikkelig god følelse å være stolt av kjæresten sin. Virkelig!


Podcasten "Bra Damer" av Guri Solberg, der jeg var gjest for ca to uker siden er forresten ute nå:


I intervjuet snakker jeg blant annet Louboutins (disputasskoene, altså, for de som ikke har fulgt meg så nøye så lenge) og om modeller og forenklinger av naturen - hva er det som er "riktig" nivå av forenkling, liksom. Jeg må jo si jeg ble ordenltig glad da jeg i dag tidlig fikk en hyggelig melding fra en som hadde sittet og hørt på podcasten og sa at hun aldri hadde tenkt over nettopp dette med at alt vi gjør er jo en eller anne modell og forenkling av virkeligheten, og at hun likte det jeg sa...det gjør meg glad, da 🙂

Jeg innrømmer at jeg skvatt litt av det aller siste spørsmålet jeg fikk, men det var virkelig gøy å få være med. Guri Solberg er ordentlig dyktig! Dere kan høre hele podcast-episoden HER - håper dere liker det ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *