Hopp til innhold

Jeg har sagt opp

Den 15. august 2003 gikk jeg med ærefrykt inn i Store Fysiske auditorium, Fysisk institutt, UiO, satte med på første rad, og hørte på professor Gunnar Løvhøiden snakke om horror vakuui (tror det var sånn han skrev det).

Mandag denne uken, den 26. februar 2018, sa jeg opp jobben min på UiO, og den 31. mai 2018, etter nesten 15 år på Universitetet i Oslo (7.5 år som ansatt) er jeg ferdig. 

Jeg vet ikke hvor veien går herfra. Bare at den går et sted. Det er både skummelt, trist, rart, og spennende.

♥♥♥

3 kommentarer til “Jeg har sagt opp

 1. Alf-Marius

  Nå har jeg fulgt deg litt til og fra noen år. Det har jeg gjort igjennom fjesboka, her og Abels tårn. Håper det blir mere av deg i bl.a. Abels tårn i fremtiden. Ellers så vil jeg ønske deg hell og lykke på den veien du måtte velge! 😉

  PS: Skulle gjerne ha lest doktoroppgaven din. Fint om du kunne ha sendt den som pdf eller noe lignende. 🙂

  Svar
  1. Sunniva

   Hei Alf-Marius, og takk for hyggelig kommentar! Avhandlingen skal ligge ute på duo.uio.no, men noen har kanskje ikke gjort jobben og lagt den ut ennå... Hvis jeg glemmer å sende den til deg så kan du ta kontakt med biblioteket på UiO - alle avhandlinger er offentlige, og skal sendes den som vil ta en kikk 🙂

   Veldig hyggelig du vil høre mer av meg på Abels tårn! Litt usikker på hvordan det blir når jeg ikke er ansatt lenger, men jeg stiller gjerne opp, så lenge jeg er i en sånn jobb at det er mulig (det håper jeg!) 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *