Hopp til innhold

5 fine ting jeg skal gjøre denne uken

Gårsdagens "avsløring", om at jeg har sagt opp jobben på UiO, er selvsagt ikke noe som "bare skjedde" (hverken avgjørelsen eller innlegget). Å gå til det skrittet at jeg faktisk sa opp en fast jobb i Staten har vært noe jeg har tenkt nøye over, og beslutningen har jeg omsider landet på etter å først å ha tenkt den første tanken i slutten av oktober i fjor. Det har selvsagt ikke vært lett, og jeg har vært mye lei meg.

Så nå er det deilig at dagene er blitt BETYDELIG lysere (det er IKKE mørkt selv om vi går hjemmefra slik at vi er på AKS i det de åpner om morgene :D) ute, og at vi tross alt er i den første vårmåneden (nei, da, det kjennes ikke heeelt sånn ut ennå - men det kommer, plutselig!), og nå "eier" jeg jobbsituasjonen. Nå løfter jeg blikket og ser fremover, og her er fem fine ting jeg skal gjøre denne uken:

Tirsdag: I morgen skal jeg være med i panelet på MNKOM-lunsj, sammen med Kristian Gundersen og Gunn Hild Lem. Vi skal diskutere om formidling av kunnskap kan være (helt) nøytral. Det skjer klokken 12:15-13:00 på Realfagsbiblioteket - kom kom 🙂

Onsdag: Anders kommer hjem fra USA igjen! Dette er den siste turen over dit nå mens han holder på med doktorgraden, og nå gleder jeg meg til å ha han hjemme, lenge, igjen ♥

Torsdag: Først på torsdag setter jeg nesen opp mot Hamar, der jeg skal holde foredrag for Norsk Fjørfelag, om hvordan Jeg hater ordet "naturlig" (og når jeg er ferdig med det må jeg seriøst sette meg ned og skrive kort og informativt om dette foredraget, og få lagt det ut på Athenas-profilen min - virkelig, altså!). Torsdag kveld er det utdeling av Olav Thon-prisene, pluss galla. En liten filmsnutt av kjolen jeg tenker å ha på meg ligger ute på snapstoryen min (sunnivarose), for de som har lyst til å ta en kikk 🙂

 

Fredag: Da skal jeg (kanskje) i et spennende møte - med blikket festet fremover. Det er kanskje teit å dele, når jeg egentlig ikke deler noen ting, men jeg må på en måte ha det med allikevel... Spesielt etter at jeg i dag fikk kommentaren hva er liksom strategien din med å si opp uten å ha en ny jobb?!? Kanskje ikke ment som noe annet enn ren nysgjerrighet, men når man er litt der jeg er nå så kan alt tolkes negativt (:P), og da er det deilig at spennende, dyktige folk gjerne vil møte deg, og akkurat dét har jeg lyst til å dele; nei, jeg har ingen klar plan, men ja, det skjer ting (kanskje) 🙂

Eller skal uken brukes til både tenking og skriving.

Dette bildet er fra doktorkreeringen, i juni, oi fjor, og selv om bildet ikke er nytt nå, så syns jeg det passer fint for temaet å se positivt på fremtiden 🙂 

 

Det har altså vært en lengre periode der jeg har fokusert mye på det som er negativt i livet, og nå er det jammen deilig å fokusere på ting som er positive. Mer av det fremover ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *