Hopp til innhold

Hjemme med Anders

Endelig er han hjemme igjen, og det føles absolutt aller aller best ♥
Han er kanskje ikke den morsomste å være sammen (hei sliten etter lang reise, og jet lag) men han er her, og det er viktigst! Dessuten så får han vært med på Olav Thon-prisutdeling og -galla i morgen, og det er jeg utrolig glad for. LA ligger jo 9 timer bak oss, så han er i alle fall jet lagged den riktige veien med tanke på festligheter i morgen - med mindre han våkner midt på natten og absolutt ikke får sove igjen, da...men han har uansett lovet å være med i morgen 🙂

Og apropos Thon-tilstelningen: Dresscoden er smoking, og det kommer til å gå ganske slag i slag for meg i morgen (skal jo til Hamar og holde foredraget Jeg hater ordet "naturlig"), så jeg må være smart når det kommer til outfiten. Jeg kommer tilbake til Oslo ikke så lenge før vi skal være nede i Universitetsaulaen, og dermed må man ha en plan for å få dette til å funke smooth.

Mitt triks i sånne sammenhenger er å fikse håret i en klassisk frisyre på morgenen, og å legge opp til en sminke som egner seg med kraftig farge på leppene. Jeg kommer også til å ha på meg skjørt eller kjole, slik at jeg kan ha på meg strømpene jeg trenger på kvelden, hele dagen. Dermed blir jeg festpyntet på et blunk ved å slenge på stor ørepynt, dra på meg lang kjole og høye hæler, og ta på meg en knall leppestift (jeg har ikke landet på om det blir knall rosa, eller rød - det blir nok feelingen i det øyeblikket jeg skal ta den på som bestemmer, og siden kjolen min i morgen er sort så passer jo alt). Min go to-frisyre i denne typen situasjon er stor, pen (i motsetning til messy, altså) hårtopp. Jeg tror kanskje jeg lager den langt nede i nakken i morgen, men det er i alle fall sånn type som på bildet under. Med briller, perler i ørene, og en dus farge på leppene blir det perfekt for foredrag, og med statement-smykker og sterk farge på leppene blir det perfekt for fest 🙂

Da jeg fant frem dette gamle bildet, for å vise frisyren, "kom jeg på" at jeg har denne røde jakken - den hadde jeg liksom helt glemt... Tror jammen jeg må ha på meg den i morgen. Det er deilig med litt farge, og rødt på Kvinnedagen er jo perfekt!


Alt sånt er liksom enklere for mennene: Det står "smoking", så da tar du på deg smoking, liksom. Tror jeg har en bra plan nå, da, og jeg gleder meg til i morgen - både til foredrag og Thon-prisen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *