Hopp til innhold

En liten beskjed til deg, kjære mann, 50-ish

 

I går var vi ute på Wallmanns salonger, og i motsetning til forrige gang vi var der (da det var The Box pop-up show) så var det helt awesome. Vi koste oss max, og følte oss på alle mulige måter underholdt. Etter at vi var ferdige med kveldens middag og show var vi så gira og glade at det var bare ikke snakk om å dra rett hjem. Turen gikk derfor til bar Tjuvholmen (i dag lurer jeg litt på hvorfor det IKKE ble et sted på Grünerløkka, eller et annet sted i nærheten, men det er jo ikke alltid man gjør helt logiske valg når kvelden har vart noen timer...;)), og alt var stort sett veldig fint - det er bare én ting jeg må si noe om:

Jeg har en liten oppfordring til deg, kjære mann, som tenker at du bare MÅ fortelle de damene du treffer, hordan de kan forbedre seg og livet sitt (i dine øyne). Hvis hun ikke har spurt deg om råd så er hun IKKE interessert. Det som er råd for forbedring i dine øyne er nærmest garantert ikke det for henne. Du er bare irriterende og frekk. Ok?

Hvis du vil fortelle noen du møter at hun (eller han) er pen, så si det, ikke bruk det som en måte og fortelle hvordan du mener vedkommende kunne være penere. Verden dreier seg nemlig ikke om deg, skjønner du... Og, nei, jeg er på ingen måte lei meg fordi denne manne ikke syns jeg var "pen nok", jeg er bare lei av at rabdom folk/menn skal ha meninger, og fortelle meg, om hvordan jeg burde oppføre meg/bruke kroppen min. Noen dager før dette kom det "råd" om at Anders og jeg måtte få barn nå, for egentlig så er jo 8 år mellom barn for lenge. Mtp at Alexandra ER 8 år nå så er jo denne ekstra nydelig - siden vi da uansett er "dømt til å feile", og det er jo en hyggelig ting å prakke på andre mennesker...:P

Tilbake til gårsdagen, og håret mitt, så skal det sies at det er litt morsomt også, når vedkommende bøyer seg frem og serverer denne beskjeden om at jeg visstnok er veldig pen, men jeg burde slå ut håret for å bli penere. Å da se på han, heve et øyebryn, og svare spørrende: Hva mener du, hvorfor det? Da ble han ganske satt ut. Men altså, hva trodde han? At jeg skulle fnise sjenert og si takk, ja, nå skal jeg prøve å gjøre meg deiligere for deg...?!?

For the record, dette var den eneste kontakten vi hadde i løpet av hele kvelden - vi hadde ikke en gang hatt øyekontakt før dette "tipset" plutselig kom.

Forøvrig kan jeg avsløre at den toppen jeg hadde på meg i går har hele "utrigningen" på ryggen, og masse detaljer, så jeg står på mitt, som er at det peneste til akkurat dét antrekket er håret oppsatt. Dessuten var håret mitt møkkete og fett, og jeg er 100% sikker på at ingen ville synes det var spesielt lekkert med det hengende nedover da 😀

 

2 kommentarer til “En liten beskjed til deg, kjære mann, 50-ish

 1. Kamilla (Hun rosa sekretæren fra Fysikk)

  Noen må alltid mene noe, det være seg mann eller kvinne. Sånn er det vist bare. Folk har liksom ikke nok med bare seg selv...

  Etter å ha vært sammen med min mann halve livet mitt er det veldig mange som har mast i veldig mange år om at vi både bør gifte oss og få barn. Og de ser ikke ut til å bli lei av det temaet heller. Det er som evig repeat... Evig deja vu...

  Men masing gjør jo ingen nytte. Om vi en gang gifter oss og får barn er det jo fordi det er noe vi ønsker, ikke for å tilfredsstille alle menneskene rundt oss...

  Men noen må alltid mene noe... Alltid...

  Svar
  1. Sunniva

   Ja, det er visst sånn det er; noen kommer alltid til å mene noe, og klarer ikke å holde det for seg selv... Jeg syns man kan si i fra, da - og det er det jeg gjør med denne posten også 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *