Hopp til innhold

Akkurat nå (og da, og om en stund)

Uken som var: Ett foredrag, to sommerfester, en tae kwon do-gradering, ett besøk hos Wallmanns salonger, og to dager med IKEA-fest, altså skruing av et tonn (sånn bokstavlig talt) av PAX-skap hos Vibeke (aka. Mattedama).

Begge innleggene jeg skrev om plast fikk god oppmerksomhet, og det er selvsagt gøy - det kommer MER, både om plast, og andre ting som handler om hvordan man kan gjøre gode eller mindre gode valg for miljøte vårt 🙂 Jeg venter blant annet på et gjesteinnlegg om plast i havet fra en som er mer kompetent enn meg til å skrive om akkurat dette - just be patient ♥

I dag: I skrivende stund sitter jeg på Espresso House på Majorstuen, med en stor is-latte. Denne dagen har bare gått veldig i ett, og jeg føler jeg har vært på farten fra avtale til avtale i hele dag - akkurat nå sitter jeg egentlig bare og slår i hjel tid og fyller på med koffein, før jeg skal opp til Lise. Jeg skal nemlig prøve hennes gamle brudekjole (ja, det skulle skje forrige uke, men så passet det plutselig ikke allikevel)...tenk om jeg kunne giftet meg i den, det syns jeg hadde vært innmari fint. Dessuten; en god måte å spare både miljø og penger ;). Dersom den skulle vise seg å kunne sitte fint på meg så har en plan for hvordan jeg skal gjøre den "min".

De to ukene fremover nå: Tenk, nå er det bare 2 uker til Anders leverer PhD-avhandlingen sin, så plutselig er vi to doktorer i Roseslottet ♥ Og ikke minst: Snart skal vi begynne å planlegge bryllup sammen - jeg begynner å bli ganske gira på å få satt dato, sende ut hold av dagen-beskjed til gjester, og ikke minst finne det perfekte lokalet for vår vielse og fest.

Uken som akkurat har startet skal jeg blant i et nytt møte med Silvija - det er liksom så mye som bør avklares nå før juni går mot slutten, og det bare er feriemodus på alle. Jeg tenker meg også opp til Egmont et par dager, for å sitte der å jobbe. De har jo lokaler i Nydalen, som betyr at det er absolutt perfekt for meg som bor på Sagene/Torshov 🙂 Tidligere i dag fikk jeg en VELDIG spennende invitasjon fra NUPI (Norsk Utenrikspolitisk institutt), til en rundebordssamtale med tema Iran, Trump, atomvåpen, atomvåpenprogram. Det må jeg SELVSAGT takke ja til, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg syns det er utrolig stas å bli invitert!  Så plutselig begynner torsdagen å fylle seg også...


Ellers har jeg store planer om å bli god (eller, i alle fall bedre) på videoblogging fremover. Mine tanker når det kommer til video, er at det er en del av mine temaer som blir litt lange og omfattende å skrive innlegg om, men som jeg gjerne kan sitte og prate om. Ett eksempel er hva skjer med thorium, egentlig? Det kan jeg godt sitte og prate rundt, men å skrive et slags svar på det blir bare alt for langt og omfattende (da får jeg egentlig mest lyst til å si har du lest master- og doktor-avhandlingene mine? Der skriver jeg nemlig ganske mye om akkurat det 😛 )

Er det noen andre ting dere kunne tenke dere at jeg skrev mer om, eller tok opp i videoblogg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *