Hopp til innhold

Change of plans (København > Stavanger)

Haha...! Som jeg skrev i forrige innlegg så var ikke planene for denne «Norgesturen» helt hugget i sten, og godt var det, eller noe. Sånn gikk samtalen (litt usikker på hvem som sa hva, så du må nesten fordele sitatene mellom Anders, Vibeke og meg selv):

 

Menneh, er det Hirtshals vi skal dra fra i morgen?

Hvor er Hirtshals, egentlig? Er det i Tyskland?

Neeei, det er i Danmark, da.

Ok...haha, vi kan dra til Tyskland hvis vi vil – vi har med pass! OG bil 😀

Lol, ja.

.

.

Men, la oss være seriøse, da, vi skal jo ikke dra til Tyskland.

Nei, det ville vært litt langt. Men det hadde vært gøy å dra til København og Tivoli, så kunne vi sammenliknet med Liseberg.

Hahahah...ja...nei...

.

.

.

.

Dere, vi KAN jo gjøre det. Tyskland er useriøst, men København er jo nesten bare en liten svipptur.

JA! VI GJØR DET!

JA!

JA! (*enstemmig vedtatt*)

 

Dette skjedde sånn ca 5 minutter etter at jeg trykket publiser på forrige innlegg. Da skulle vi til å pakke sammen og bevege oss ned i bilen, for å starte på det som skulle være en liten svipptur innom Danmark, før vi skulle tilbake til Norge, Stavanger, og Prekestolen. Fjord og fjell-Norges-turen vår ble altså til tivoli-tur istedetfor. Kanskje det beste med å være voksen; (innenfor rimelighetens grenser, selvsagt: ) man kan gjøre akkurat det man har lyst til! Også skal det jo sies at det er ganske digg at man kan sitte i en bil, kjøre i 120-ish, og ordne med å bestille hotell og båt og adgang til Tivoli (det er best om den som kjøre bilen ikke er den som sitter og leter etter billetter). Tipp topp 😀

Og, dere, la oss ikke legge vekt på at vi kunne ha kjørt direkte fra Göteborg til København, og endt opp med det som faktisk kunne kategorisert som en svipptur. Vi valgte omveien, med båten til Fredrikshavn, og sånn 50 mil, eller noe, gjennom ca hele Danmark, før vi ankom København torsdag kveld.

Gårsdagen tilbrakte vi i Tivoli, og nå har vi innkvartert oss på Pearl Seaways, snart på vei tilbake til Oslo. Anders og Vibeke ligger på sengen bak meg, her, og ser på kampen mellom Sverige og England. Det er visst England som bør vinne, skjønner jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *