Hopp til innhold

Formelfredag?

Hei dere! I dag hadde jeg  planer om å imøtekomme et ønske som kom i går - nemlig at jeg skulle forklare lykkeformelen. Ja, den fins, og den ser sånn ut:

Så jeg begynte og skrive, og lese, og skrive, og lese, og...gråte fordi jeg følte meg dum - for det tok mer tid å egentlig forstå hva de forskjellige leddene er og hvordan jeg skal forklare det på en forståelig måte. Dog har jeg kommet så godt i gang at lykkeformelen SKAL forklares på en Formelfredag, men det blir dessverre ikke i dag. Faktisk, når jeg tenker meg om, så lurer jeg på om jeg må dele opp formelen i flere omganger, for hele lykkeformelen er jo egentlig satt sammen av 5 formler...


Disse bildene er nok det beste jeg kan levere når det gjelder lykke i dag: Denne dagen har vært helt nydelig - frem til jeg begynte å gråte fordi jeg ikke egentlig visste hva reinforcement prediction error var, for 20 minutter siden.

Anders dro avgårde en stund før 8 (ok, det var ikke akkurat dét som gjorde meg lykkelig, ok?), jeg ble sittende i sengen og drikke kaffe og scrolle, før jeg dusjet og ordnet meg uten noe stress. Så pakket jeg med meg artikkel om elver og plast og bok (How Google works), tok på meg bikini og lett sommerkjole, fylte vannflasken, og ruslet langs Akerselven opp til Frysjadammen. Der har jeg ligget på håndkle i solen og lest, og da jeg ble varm badet jeg - årest 2. bad. Og det var så utrolig deilig! Fordi jeg har blitt en sånn helt håpløs frysepinn måtte jeg selvsagt ta bilder av meg selv rett etter å ha kommet opp fra vannet, for å dokumentere - blant annet måtte jeg sende til Anders (på den ene siden følte jeg meg relativt slem for å sende bilder av at jeg ligger i solen og bader, mens han er inne på et kontor, men med tanke på at jeg kun har klart å komme meg uti én gang tidligere i år, så måtte jeg bare - jeg tror han forstår ♥).

Så, jeg har egentlig hatt en bra dag, og har lært mye mer om plast - både i elver og i havet 🙂 Den som prøver å påstå at ikke mesteparten av plasten som havner i havet kommer fra Asia (og Afrika) kan ta seg en bolle.

Ja, jeg ser streng ut, men det er sollyset som gjør det - lover 😉 Goood helg fra ikke-strenge Sunniva!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *