Hopp til innhold

Intervju med The Human Aspect

I dag har jeg blitt intervjuet av fine Jimmy Westerheim som har grunnlagt The Human Aspect - verdens første livserfaringsbibliotek. Er ikke det bare helt nydelig, forresten? Livserfaringsbibliotek, altså ♥

Spørsmålene alle som blir intervjuet får er:

  1. Hva har vært ditt livs største utfordring?
  2. Hvordan kom du gjennom den?
  3. Hva har du lært av det?

Jeg satt i en time og snakket om ting jeg faktisk aldri har snakket om før... Er veldig spent på resultatet av intervjuet - både på en sånn god-spent måte, og litt sånn oi, fortalte jeg virkelig det?! Men ingen anger på det jeg delte, altså. Jeg tror deling av erfaringer er bra! Jeg kan jo avsløre at det ble ganske my prat om tiden tilbake til ungdomsskolen, det å føle seg annerledes/utenfor, dårlig selvbilde, og om hvordan "alle" interssante mennesker har vært (er? 😉 ) rare/annerledes 🙂

Vet ikke når intervjuet er klart, og når det publiseres, men jeg kommer til å dele det når den tid kommer. Krysser allerede fingrene for at dere vil ta godt i mot det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *