Hopp til innhold

Book of Mormon, og foredragsforberedelser

Denne helgen har gått veldig fort, føles det ut som... Det har gått i to ting: Foredragsforberedelser, og teatertur med Charlotte i går ♥ Vi så Book of Mormon, og det var like fantastisk som vi har hørt at det skulle være. Har du ikke fått sett denne hysteriske musikalen ennå, så anbefaler jeg virkelig at du skaffer deg billetter. Har hørt fra mange at dette er en musikal du elsker, selv om du egentlig ikke liker musikaler.

Ett, nei, vent, to(!) glass Champagne rakk vi også før forestillingen 😀 Baren på toppen av Grand Hotel var det perfekte stedet for et glass i går ettermiddag med solen som varmet igjen.

Ellers har altså helgen blitt brukt til å lage et helt nytt foredrag, som jeg skal holde for Havarikommisjonen i morgen. Jeg er på langt nær ferdig, så heldigvis at Anders har lovet å plukke med seg take away på vei hjem etterpå. Jeg craver Cola og thai-mat, men har null tid til å lage noe som helst akkurat nå...så, ville bare si hei, og god søndag, og så snakkes vi mer i morgen ♥ Jeg tenker blant annet å gi en update på iGlow vippeserum en gang i løpet av uken - kanskje i morgen, hvis jeg rekker 🙂

2 kommentarer til “Book of Mormon, og foredragsforberedelser

  1. Sunniva

   Hei, så hyggelig at du syns det!
   Det blir dessverre noen skriveleifer, selv om jeg prlver å luke dem ut - jeg er en sånn som blir skikkelig blind på egen tekst, dessverre... Ser raskt feil hos andre, men de blir altså ofte værende hos meg. Beklager så mye for det, altså - prøver å forbedre meg 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *