Hopp til innhold

Ny uke med et smell

Det er sånn det føles nå - ny uke som har startet med et skikkelig smell. Det er egentlig bare bra, men nå er jeg sliten... Jeg har vært på insspilling hele dagen, med TRY og The Film Agency, for å lage en liten film for Norconsult. 8-ish timer, alene foran kamera er slitsomt (og gøy - absolutt!). Det er liksom 8 timer med fullt fokus, og nå kjenner meg jeg rett og slett dødstrøtt. Ekstremt deilig å komme hjem til Anders, da, som dytter et glass rødvin inn i hånden min, og på forhånd har varmet opp gårsdagens chilirester ♥

Også var det dette med at ting klumper seg... Dette er en skikkelig "klumpe-uke"; og det er selvsagt kjempebra med tanke på Frilans-Sunniva sin business, men det må være lov å si at det hadde vært deilig om ting havnet litt mer spredd utover, da. Resten av uken min ser slik ut:

  • tirsdag: Møte med NOx-fondet på dagen, Kavlibanketten på kvelden
  • onsdag: Foredrag om 10 grunner til at jeg elsker kjernefysikk, på Chateau Neuf (som nevnt før: Åpent og gratis for alle som vil se 😀 )
  • torsdag: Jeg leder NOx-fondets 10-årsjubileumskonferanse. Det varer hele dagen, og så setter jeg nesen rett opp til Nydalen og Egmont for mer videoredigeringskurs på kvelden
  • fredag: Mulig intervju om thorium, i forbindelse med en internasjonal thoriumkonferanse...disse detaljene får jeg finne ut av når alt det andre er skikkelig på stell 😉
  • generelt så må jeg dytte inn tid for å jobbe med LØRN.TECH-podcasten jeg lager med (blant andre) Silvija, og ikke minst må jeg SKRIVE!

Her er det ikke så mye rom for hverken feilsteg eller pust i bakken, men det skal gå. Og som sagt, så kan jeg jo ikke klage heller, på at jeg har masse å gjøre. Heldigvis er jeg så å si ferdig med onsdagens foredrag, så jeg kan bruke mesteparten av både tirsdag og onsdag til konfransier-forberedelser 🙂

Og, kjære dere, beklager på forhånd hvis jeg ikke får til å levere på bloggen her - jeg lover at jeg skal prøve så godt jeg kan ♥ Nå er jeg bare sykt fornøyd med at jeg hopper i dusjen rett etter å ha trykket på "publiser"-knappen oppe i høyre hjørne, her 😀


Andre som har en slitsom uke foran seg? Noen gode tips til hvordan holde hodet godt over vannet? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *