Hopp til innhold

Høst

Været og årstiden gjenspeiler dagen min i dag; litt sånn meh. Jeg har prøvd å være flink, men har kjent meg trist i dag :/

Og, nei, jeg tror hverken det er angst eller depresjon eller noen annen diagnose. Noen ganger er man trist, noen ganger en god stund. (Ikke at det er noe galt med å være deprimert eller ha angst - sånn bortsett fra at det er kjipt - men jeg har litt inntrykk av at man noen ganger er litt "for flink" til å gå rett på diagnosene med én gang ting ikke er helt bra; man kan være trist uten å være deprimert, og man kan være nervøs uten å ha sosial angst, liksom...)

Takk til alle som har sendt meg fine meldinger på Instagram - det er mye fine folk der ute ♥

 

 

3 kommentarer til “Høst

  1. Bjarne

    Litt sånn "høstfølelse"? Her er noen oppkvikkende og latterfremkallende forslag:

    1. Sett på "Parterapi" fra NRK TV. (Greide ikke å stoppe lattermusklene) 🙂 🙂

    2. Se på denne testen (jobbmuligheter på forskjellige kaféer) fra Calle i TVNorge

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *