Hopp til innhold

Hvordan er effekten av iGlow vippeserum? -en bitte-bitteliten studie…

Sammendrag

Jeg har testet iGlow vippeserum uten å få noen som helst (synlig) virkning.

Introduksjon

Jeg husker ikke når jeg hørte om iGlow vippeserum første gang, men jeg har sett reklame for produktet «overalt» i alle fall det siste halvannet året, og spesielt er det flere bloggere som har skrevet om det. I tillegg ble jeg tipset spesifikt om dette serumet da jeg spurte før sommeren om hva jeg burde gjøre for å få de mest fantastiske vippene til bryllupet (mascara, serum, eller extensions) – og mange av de som tipset meg var folk som også i utgangspunktet er skeptiske til denne typen produkter, og som jeg ikke har noen grunn til å tro at lyver (det tror jeg fremdeles ikke, forresten 😉 ).

Noen har (også) kanskje hørt om iGlow forbindelsen med at det ble avslørt at det ble funnet prostaglandiner i produktet, som jo ikke er lov å bruke i kosmetikk i Norge. Protsaglandiner er, så vidt jeg vet, det eneste kjente stoffet som faktisk får vippene til å vokse – det er en ingrediens i medisiner mot grå stær, og lange vipper er en kjent bivirkning av disse. iGlow på sin side har vært veldig på at de ikke har hatt prostaglandiner som en ingrediens, og at dette må ha vært en bitteliten forurensing fordi kanskje andre produkter har blitt laget på samme fabrikken, og kanskje de produktene hadde prostaglandiner i seg. Det skal sies at hverken iGlow eller media har sagt noe om hvilke mengder av prostaglandiner det var snakk om – så vidt jeg har fått med meg, i alle fall – så det kan selvsagt hende at iGlow snakker sant. Samtidig så er det jo litt interessant at det er akkurat prostaglandiner – det eneste kjente virkestoffet for vippevekst – som var det som skulle forurense vippeserumet deres. Ja, ja, hvem vet...

Nå er i alle fall iGlow supertydelige på at deres produkter IKKE inneholder prostaglandiner lenger, og de har byttet fabrikk og det er ikke måte på.

Metode

Hver dag siden slutten av juni (mye mer enn 12 uker, som det står at man kanskje må holde på før man får resulateter) har jeg påført iGlow vippeserum på øyelokket, rett over øyevippene. Jeg har gjort dette på kvelden, etter å ha renset ansiktet helt rent for sminke; ren og tørr hud, altså.

Resultater

Dette bildet er fra midten av sommeren, ikke så lenge etter at jeg hadde begynt testingen. Her har jeg åpenbart på meg mascara. Det er mitt høyre øye, venstre på bildet, som har fått behandling (bildet i forrige avsnitt er tatt i speilet, mens dette bildet, og de under er tatt i selfie-mode).

For noen uker siden la jeg ut dette bildet, og da stemte 75% på Instagram at de trodde det var øyet på høyre side – det vil si mitt venstre øye i virkeligheten – som hadde fått vippeserum på seg. Sannheten er altså motsatt: Det er mitt høyre øye – venstre på bildet – som har fått behandling. På dette bildet har jeg på meg full sminke, bortsett fra mascara, så vippene er au naturel.

 

De to siste bildene er tatt i dag tidlig, også uten mascara.

Analyse

Tja... Det er vel ikke behov for å bruke veldig mye plass på analysen her; det er ingen synlig forskjell på øyevippene på de to øynene.

Det kan godt hende at det er en minimal forskjell, men hvis den er så liten at man overhodet ikke kan se den, så er jo det fullstendig irrelevant – dette er jo tross alt et produkt man bruker for å få SYNLIGE forskjeller. Jeg prøver vippeserum for å få lengre vipper, liksom...

Diskusjon og videre arbeid

Jeg tror på iGlow når de sier at det ikke er prostaglandiner i produktet lenger, for å si det sånn. Og jeg har litt problemer med å tro på dem når de sier at de aldri puttet prostaglandiner i produktet før, med vilje. Jeg har fått ganske mange historier fra folk jeg kjenner mer eller mindre, som har fortalt meg at de har prøvd iGlow, og at de, til sin store overraskelse, fikk lengre vipper av det. For å være ærlig tror jeg at det var akkurat så mye prostaglandiner i produktet før, at det fikk vippene til å vokse – uten at det er snakk om mengder som vi burde bli hysteriske av.

Min forklaring på alle suksesshistoriene jeg har fått servert er altså at de har brukt et iGlow-vippeserum MED prostaglandiner, og at de nå ville ha opplevd like lite resultater som jeg har. Jeg vet selvsagt ikke om det stemmer, men jeg oppfordrer andre til å gjøre som meg; påfør kun det ene øyet, frem til du evt ser en forskjell – hvis du vil være sikker på at det skjer noe, da 🙂 Selv om du tar før-bilder så er det veldig vanskelig å sammenlikne det du ser live i speilet med et bilde, og når du leter etter om de har blitt noe lenger så er det ganske sannsynlig at du kommer til å «se» at de har blitt lenger også. For det er vel ikke noe poeng å bruke penger på noe som ikke faktisk har noen effekt...? For de ca 500,- jeg brukte på serumet kunne jeg ha kjøpt to skikkelig gode mascaraer – som jeg VET ville gjort noe med vippene mine 😉

Jeg kunne selvsagt ha sluttet her, men det vil jeg ikke – ikke riktig ennå:

Det at jeg ikke har fått noen effekt av iGlow er ikke nok til å si at dette aldri virker (akkurat som at det ikke holder med en som har fått effekt for å si at ja, dette virker), men det sier i alle fall akkurat dét: Jeg har hatt null effekt av vippeserumet. Som sagt så har jeg mistanker om at det er fordi det faktisk ikke virker lenger, men jeg vil gjerne doble datagrunnlaget mitt. Heldigvis har lillesøster Carina sagt seg villig til å overta resten av serumet, og teste det videre (produktet er jo ikke brukt PÅ øyet, og jeg har ikke vært syk i denne perioden) – selvsagt på kun ett øye, frem til hun evt ser noen forskjell. Det blir spennende å se hvordan det går for henne, og dere, vis meg veldig gjerne at jeg tar feil om iGlow – det er jo kjempegøy hvis jeg gjør! Hvis du har kjøpt serumet nå nylig, og ser at du får tydelig forskjell på de to øynene så gi meg beskjed, da - helst med bilder 😀

Så har jeg faktisk ikke gitt opp vippeserum sånn generelt helt, heller; nå er det så mange som reklamerer for vippeserumet til Nutrilashes – feks har både Sophie Elise og Anna Rasmussen nettopp hatt annonser der de sier det er sykt bra, og man kan jo ikke gå ut i fra at de lyver heller, så jeg tenkte jeg skulle prøve.  Så det er neste vippeprosjekt. Følg meg også på Instagram; der tenker jeg å filme litt research og sånn - hvordan jeg gjør det, og hva jeg finner ut av 🙂

Kort oppsummert: iGlow funker ikke på meg, jeg tror egentlig ikke det funker lenger punktum, men mer eksperimentering trengs. Jeg dobler datagrunnlaget, og tester videre med Sophie Elise og Anna Rasmussen sin nye favoritt; denne vippeserum-føljetongen fortsetter, altså 😀

23 kommentarer til “Hvordan er effekten av iGlow vippeserum? -en bitte-bitteliten studie…

 1. Tina Moe

  Hei. Jeg har også gjort en superenkel forskning på meg selv. Kjøpte og brukte iGlow i fjor før saken om prostaglandinene sprakk i media og fikk meget synlig effekt og fine lange vipper. Sluttet å bruke produktet når det var tomt. Og vippene gikk tilbake til kortere lengde. Kjøpte en ny runde nå i høst og har brukt iGlow på samme måte som sist. Nå uten noen synlig effekt. I mitt hode er det tydelig at det må være prostaglandinene som gav effekten.

  Svar
  1. Sunniva

   Hei, takk for kommentar! Ja, din observasjon faller jo perfekt inn i mitt eksperiment og hypotese 🙂 Er allikevel litt spent på å teste Nutrilashes - selv om jeg ikke akkurat holder puste 😛

   Svar
  2. Johanna

   Jeg har også samme erfaring med iGlow! Brukte det for noen år siden da denne saken om prostaglandinene enda ikke hadde kommet i media. Vippene ble virkelig merkbart lange. Har alltid hatt korte rette vipper, men etter et par måneder med iGlow fikk jeg kommentarer på mine lange vipper. Etter en stund sluttet jeg derimot å bruke serumet, de lange vippene falt av og alt var tilbake til normalen.
   For ca et år siden (etter mediestormen og ny formula) bestemte jeg meg for å kjøpe nytt serum. Jeg har nå brukt dette siden, men den samme effekten har derimot uteblitt... Vippene har kanskje blitt bittelitt lengere, men ikke i nærheten like drastisk som forrige gang jeg brukte det.
   Gøy at det er flere som observerer dette og gleder meg til å følge med på vippe-serum eksperimentene 😀

   Svar
  3. Elise Gull Askim

   Hei Tina,

   Jeg skriver en sak om dette til Trd.by (Adressa) og kunne ha tenkt meg å ha med din uttalelse i en sak. Kunne jeg ha kontaktet deg på noen måte - hvis du er interessert?

   Hilsen Elise Askim
   Journalist, trd.by

   Svar
 2. Ilona Hellerud

  Det er faktisk litt artig å lese dette. Har brukt iGlow siden i 2016, og det funka sjukt bra første året og litt til kanskje. Nå derimot? Har ikke funka noe særlig..

  Svar
  1. Sunniva

   Hah, takk for kommentar! Høres mer og mer ut som at iGlow ikke fortalte sannheten om bruk av prostaglandiner før, i alle fall...
   Skulle gjerne ha testet det da det virket, da, og sett hva slags effekt det hadde 🙂

   Svar
   1. Lotta

    Det var helt magisk effekt. Jeg hadde så lite tro på det. Men frisøren min oppfordret meg til å prøve. Fikk de vippene, jeg er langt oppi 40 årene og har hstt så korte vipper bestandig. Men nå funker det ikke le ger. Etter sommeren 18 endret produktet seg.

    Svar
 3. Mia

  Skulle nesten ønske dette ikke ble den store saken i media som det ble, for dette serumet syns jeg var helt fantastisk før.. og som nevn av andre over her: nå derimot. Buhu!
  Har dessuten vanskelig for å tro at vi klarer å få oss de store mengdene prostaglandiner av en 0,05x2,5cm linje på hvert øyelokk, nesten uavhengig av innholdet i serumet, eller..? (Uten å være særlig opplyst på dette området)
  Mener å ha lest et sted at slike serum (tidligere Talikca lipocils?) ble benyttet av brannskadde for å få hårveksten tilbake, så hvor skadelig kan det være i -rett- dose?

  Hvordan er nutrilashes, tro? Utenlandsk og med håp om innhold av prostaglandiner...?

  Svar
  1. Sunniva

   Jeg forstår hva du mener 😉 Hadde vært gøy om det er et serum som faktisk funker... Har ikke fått bestilt Nutrilashes ennå, men det er altså planen - kommer til å holde dere oppdatert!

   Svar
 4. Marianne

  Har akkurat samme erfaring. Sist jeg benyttet iGllow fikk jeg så lange vipper at de gikk inn i brillene og måtte stoppe haha. Ny runde nå i sommer - null effekt! Og jeg holdt på i maaange uker!

  Svar
 5. Anita

  Jeg prøvde noe som het Maylash vippeserum for et par år siden, og fikk de flotte vippene mens jeg brukte serumet. Da jeg i fjor sommer fant ut at jeg ville ha lengre vipper igjen, var Maylash ikke å få tak i, så jeg tenkte jeg skulle gi IGlow en sjanse. Vel snakk om bortkastede penger 🙁 brukt i snart 20 uker, UTEN noen som helst slags effekt. Vurderer Nutrilash jeg også......

  Svar
  1. Sunniva

   Takk for at du deler dine erfaringer, Anita!
   Jeg har ikke kommet i gang med Nutrilash selv, så har ingen egne erfaringer å dele. Men, jeg kan ikke si jeg er veldig positivt innstilt.
   I dag har jeg vært og satt på vippe-extensions - da har jeg i alle fall fått en tydelig forskjell, og valuta for pengene 😀

   Svar
 6. Marlene

  Så det er derfor jeg føler at vippene mine ikke har vokst en dritt det siste året? jeg har brukt iglow i over 3 år, og kjenner nå at jeg blir litt bitter over å lese dette, for dette har jeg ikke fått med meg at de har endra. Føles ut som jeg har kasta penger ut gjennom vinduet det siste året. Så tar gjerne i mot tips og råd om andre serum som fungerer.

  Svar
  1. Sunniva

   Skjønner deg godt! Har nok vært bortkastede penger og tid den siste tiden, ja...:/ Jeg har endt opp med vippeextensions til bryllupet nå, for da VET jeg i alle fall akkurat hva slags resultat jeg får, men etter det kommer jeg nok til å teste ut mer av vippeserum igjen. Er jo veldig kult hvis det er ting som funker 😀 (Og vit at hvis jeg sier at noe funker så har jeg testet det ut skikkelig - ikke bare sånn "jeg føler det funker, altså" 😉 )

   Svar
 7. Kari

  Har brukt iglow I 3 år, og hatt lange vipper hele tiden. Men fra I høst når jeg begynte på ny flaske, virker det ikke. Har brukt hver dag i ca 4 mnd uten resultat. Kundeservice på iglow sier jeg må ta pause i 2-3 uker, eller pensle ennå oftere for å gi en boost. Det er jo bare noe vissvass som de ikke har belegg for å si. Prøv ditt, prøv datt. Nei, iglow sin storhetstid er over. Den forsvant med virkestoffet prostaglandin. Hudleger sier at det er dette stoffet som gjør at vippene vokser. Leiv i iglow er uenig, står å lese i en artikkel jeg fant på nettet ?

  Svar
 8. Turi

  Et produkt som virkelig funker er FEG. Billig er det også. FIkk fantastiske vipper, men etter et par års bruk begynte jeg å reagere på det, så måtte slutte. Andre jeg kjenner har fortsatt uten problemer. Det er også billig, ca 130 kr for en beholder. Kjøpte det på ebay.uk Men det inneholder helt sikkert prostaglandin.

  Svar
 9. Charlotte

  Jeg har brukt Iglow i kanskje 5-6 år. Det tok vel 2-3 år før jeg så noen endring. Har ikke fått særlig tettere vipper, men lengre OG, de naturlige vippene faller ikke av like mye som før, og da virker de tettere. I den senere tid har ikke jeg heller merket forskjell på lengde/ tetthet, men synes lengden er opprettholdt. Tør derfor ikke å slutte med vippeserum og vippene faller ikke av "i tide og utide", men tenker å prøve Nutrilashes nå.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *