Hopp til innhold

4. desember: Besøk

Nå ligger fine lille niese-Andrea og sover i sengen til Anders og meg. Hun blir veldig snart flyttet til sengen til Alexandra, men når man har glemt igjen favoritt-sovekaninen sin hjemme, og savner mamma som er på felt på båt i Oslofjorden (ja, det er noe med min familie og det å være på båt 😛 ), så kjennes det best å få sovne i den store sengen til Onkel Anders og Tante Sunniva ♥ Andrea skal jo være brudepike sammen med Alexandra, og Arian som skal være brudesvenn, og tidligere fikk vi prøvd på det jeg så langt har kjøpt inn: kjole (der har jeg også bestilt en annen kjole fra JJshouse, som er på vei, så det er ikke sikkert det blir den kjolen på bildet her), pelsjakke, og gullhårbøyle, pluss at vi prøvde med noen av falske peonene jeg har kjøpt, for å kanskje ha i en brudebukett. Jeg tror Andrea følte seg veldig fin, og sa, med stjerner i øynene, jeg har aldri vært brudepike før...!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *