Hopp til innhold

13. Desember: Lucia

 

Hvor ble denne dagen av? Eller, hvor blir dagene - sånn generelt - av? Dagen i dag har i alle fall gått helt i ett, og jeg føler jeg ikke har fått gjort noenting... Den startet med legetime for Alexandra, og siden hun uansett gikk glipp av første skoletime, OG det var Lucia, OG hun hadde vært flink hos legen, stoppet vi hos Åpen Bakeri og kjøpte lussekatter. Vi hadde en så utrolig fin liten stund der, med lussekatter, kaffe og samtale, før vi hutret oss ut i det sure været, og kom oss til skolen ♥

Etter å ha levert Alexandra på skolen, satte jeg kursen mot sentrum og Litteraturhuset, der jeg hadde et møte med Bård, om foredraget jeg skal holde på Harstadkonferansen i januar. Møtet var klokken 12, så det "forsvant" litt tid før vi møttes, og så var plutselig klokken blitt 13, møtet var ferdig, og jeg fikk endelig satt meg ned med jobb (dvs: møtet var selvsagt også i aller høyeste grad jobb, men det føles fort som om at hvis jeg "bare" har vært i et møte så har jeg ikke gjort noenting...:/). Jobb betød skrive, skrive skrive, og det går bare alt for tregt, og jeg blir stresset 🙁 Det ble ikke så mye tid til å fordype seg i skrivinge heller, for kl kvart over tre måtte jeg bare dra videre, fordi det var julevaslutning både for AKS, OG for skolen en halvtime etter at AKS-avslutningen var ferdig. Mange timer i gymsalen til Bjølsen skole i dag, med andre ord.

Klokken 19, ca, var vi hjemme, og da var det bare å sette i gang med å rydde og ordne; gjøre leiligheten klar for vaskehjelpen som kommer i morgen, og siden dette blir siste vask før jul, så er det greit at det er mest mulig ryddig her hjemme 🙂 Vi drar dessuten til Trysil i morgen, så vi har også pakket en del, sånn at vi kan være ordentlig effektive ut fra Oslo i morgen.

Så jeg forstår jo hvor dagen har blitt av, når jeg ramser opp det dagens gjøremål, men jeg føler meg ikke helt fornøyd allikevel - de tingene som trengs å gjøres, de trengs jo å gjøres, selv om jeg har hatt masse familieforpliktelser i dag... Jaja, det var like greit å få "unnagjort" avlsutning både for AKS og skolen i samme slengen, da 😉

Håper du har hatt en fin (Lucia)dag ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *