Hopp til innhold

Geeky wedding invitations

ENDELIG har vi omsider fått gitt fra oss det meste av invitasjoner (dog ikke alle 😛 ). Det jeg i alle fall har blitt mer og mer sikker på er at det er veldig bra, på mange måter, at Anders og jeg ikke skal arrangere et sommerbryllup, for det hadde seriøst aldri gått... Da hadde det endt med at vi måtte hatt det i vår egen stue, og omtrent uten gjester, fordi når vi til slutt fikk invitert folk så hadde de tratt på sommerferie. Siden vårt bryllup er i siste helgen i februar, så er vi jo så off season, at det meste går; det var først i går at Anders booket fotograf, feks - og da fikk vi nøyaktig hun vi ville ha, fordi vi begge hadde sett bilder hun har tatt av brudepar (og andre) som vi begge bare syns er helt nydelige. Så vidt jeg vet er hun fullbooket hele sommeren, og har vært det i en god stund, men siste helgen i februar var åpen, selv om det bare er litt over en måned til 😀

Men tilbake til at vi omsider har fått sendt ut invitasjoner: Jeg har jo lovet å vise den frem her på bloggen, og sånn ser den altså ut - vi gikk for Geek, og vi gadd ikke bruke mye penger på akkurat dette (det går nok av penger på andre ting). Vi har altså "designet" den selv (ikke at jeg tror at noen skulle tro at disse er profesjonelt deignet, altså 😉 ), og det er veldig kos å sitte og bestemme sånt sammen, og så har vi bare printet dem ut på tykt papir her hjemme. To stykker per A4-ark, og så klippet i to. Det funker jo - de er fine nok til at folk kan ha dem hengende frem til bryllupet - på kjøleksapsdøren, eller oppslagstavlen, eller hva nå enn - og så er det virkelig ikke trist å la den gå i søppelet etterpå. Og så er det jo noen detaljer her som kommer til å gå igjen; både rosa-fargen, atomet ♥, og grunnstoffskriften.

 

På baksiden er selve informasjonen om bryllupet - Kjære ZZZ, vi håper du vil komme i bryllupet vårt den 23. februar, dress code smoking, vi elsker taler, ta kontakt med toastmaster, osv.

Den kanskje kuleste detaljen var det Anders som tilfeldigvis (?) kom over på nettet, og klikket hjem; atomstempel ♥♥♥ Det morsomme er at atomstempelet tilfeldigvis er litium (nummer 3), som er det samme som "logoen" vår på selve invitasjonen. Ja, det er tilfeldig, for vi hadde allerede valgt ut den atomlogoen, og ordnet med den, og så fant Anders atomstempel og klikket det hjem, og det var jeg som først oppdaget at begge deler er litium. Så vi kan jo kanskje sånn sett virke mer gjennomførte enn vi egentlig kan ta ære for selv 😛

En fin detalj er det uansett, og vi kommer helt sikkert til å bruke dette stempelet på andre ting enn bare invitasjonene nå i årene fremover:

 

I tillegg til at invitasjonene er ferdige, og sendt til de fleste, fikk vi kommet godt i gang med bordkortene våre denne helgen - i samme geeky tema, selvsagt, og de skal jeg vise frem når de er litt mer ferdige (delte litt på Instastories, på sunnivarose i går, da). På den mer overfladiske siden har jeg fått testet om jeg syns ombré-negler passer til dagen - noe jeg tror jeg syns - og i morgen skal jeg sette på vippeextensions. Hvis jeg ikke reagerer, og blir fornøyd, fyller jeg nok opp noen dager før bryllupet. Som sagt fikk vi booket fotograf i går, vi fikk bekreftet vigsler (fra HUFO ♥) i går (vi gifter oss jo siste lørdagen i vinterferien, så når vi ikke tok kontakt med HUFO før for ca en uke siden så viste det seg at det var også en joker - om vi kom til å få vigsler, altså), vi har sendt inn søknad for prøving av vilkår for ekteskap i helgen, jeg har fått låne slør (something borrowed 🙂 ) og jeg har fått time hos skredder for å gjøre noen småjusteringer på kjolen, og vi rakk innom Follestad 30 minutter før de stengte på lørdag der Anders fikk bestilt seg en meget pen smoking. Når vi bare har fått godkjent søknaden vår nå, så kan jeg vel si at vi blir gift, det blir god mat, og med pene antrekk på begge samt flink fotograf, så blir det noen fine bilder også 😉


...og se på denne søte saken her, da - jeg lurer på om den kanskje må lures inn på baksiden av menyen, eller noe...♥ (Jeg kan ikke ta æren for denne selv, jeg fant den på Pinterest.)

Nå lener jeg meg bare tilbake og venter på at alle programmeringsgeeks der ute skal kommentere, og kanskje kritisere, denne kodesnutten 😛 Hit me!

2 kommentarer til “Geeky wedding invitations

  1. Camilla

    Så gøy med gjennomført tema,selv om noe av det ble tilfeldig gjennomført:D Selv om jeg ikke kjenner deg så gleder jeg meg til å se hvordan bryllupet blir!:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *