4 år!

Jeg liker tallet 4. Fordi både to pluss to blir fire, to ganger to blir fire, OG to i annen blir fire. At man får samme svar på alle, det syns jeg er ganske tilfredsstillende (#nerdalert 😉 ). Og det er kun med tallet fire du kan dele opp på denne måten... Jeg kunne sikkert ha snudd det andre veien, og si at jeg liker tallet 2, for om du summerer det med seg selv, ganger det med seg selv, eller opphøyer det i seg selv, så får du samme svar, men av en eller annen grunn har jeg alltid sett på det fra 4-siden, og ikke fra 2-siden 😛

I dag, den 9. januar, har Anders og jeg vært sammen i 4 år. 2+2 år, 2*2 år, 2^2 år. Grunnen til at jeg vet veldig eksakt hvilken dato vi ble sammen - altså, det høres jo litt fjortiss ut å ha en fast dato når man har blitt sammen med noen etter at man har fylt 30 (?) - er at det var da jeg feiret min 31-årsdag. Da hadde jo Anders og jeg kjent hverandre siden påsken året før, og det hadde vært fryktelig mye frem og tilbake... Ingen av mine venner var spesielt fans av Anders etterhvert, og mente helt klart at jeg måtte bare kutte han ut av livet (de likte ham godt som person, men ikke som en positiv påvirkning i livet mitt). Og hadde det vært min venninne som holdt på i et sånt type "forhold" så hadde jeg antageligvis ment det samme (og det hadde Anders ment også 😉 ). Men det var noe ved ham som gjorde at jeg ikke kunne kutte han ut, og selvsagt var han invitert i bursdagsfesten.

Denne kvelden var han plutselig annerledes - utelukkende på den gode måten. Og denne kvelden dro han bare aldri hjem, og da mener jeg aldri. Plutselig så landet han, sammen med meg, og heldigvis så var jeg fremdeles mentalt på samme sted. For jeg hadde jo ikke gjort som vennene mine sa jeg måtte; moved on - som jeg er ekstremt glad for i dag!

Og nå har det gått 4 år, og nå skal vi gifte oss ♥

I kveld skal vi kose oss med god vin; jeg rakk polet og fikk plukket opp min favoritt-riesling fra Frankrike, vi skal bestille mat fra Alex Sushi, og kanskje skal vi få skrevet ned ønskeliste til bryllupet vårt. Gratulerer med dagen til både Anders og meg! Jeg gleder meg til i kveld, til den 23. februar, og  fremtiden generelt ♥

PS: Ja, bildet helt nederst til høyre her må jo bare med - det er fra bursdagsfesten på denne datoen for fire år siden. De to andre på bildet er Henrik (som forresten er Anders' forlover) og Lise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *