Hopp til innhold

Forrige ukes avstemming – strålefrykt?

Hurra, folk er ikke redd for stråling!!!! <3 <3 <3
Hele 50% av alle som stemte sier at de spiser atomer til frokost, og 20% sier de kun er redd dersom de må inn i reaktoren på et kjernekraftverk, men det er jo strengt tatt fornuftig da: jeg anbefaler INGEN å gå inn i reaktoren på et kjernekraftverk, og undertegnede tar ikke på seg ansvar for skader man måtte pådra seg dersom leseren så gjør. Greit, da var det sagt, og det er så jet med alt som er gjort 🙂 
Jeg er bare sååå lykkelig nå, for vi har sammen avgjort én gang for alle at det bare er salgskåte, tabloide journalister som er redd for stråling. FOLKET skjønner at ioniserende stråling i de aller fleste sammenhenger IKKE er farlig og det er bare så fantastisk! DERE ER FANTASTISKE 😀

Håper alle får en deilig kveld!!
-S

Sunniva in action 😉  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *