Hopp til innhold

Dagens outfit: Vernebriller!

Haha, ja, faktisk:P
Nå er vi i full gang med å forberede neste ukes eksperiment, og i dag har vi blant annet sjekket at mylar-folien, som uran-235targetet er festet på, tåler å bli blastet med protoner (som er det vi skal bruke til å skyte på uranet med). Vi var littegrann bekymret for at mylar ikke ville tåle strålingsintensiteten og smelte - noe som ikke ville være spesilelt heldig:S Men nå vet vi at det ikke er noe problem, og om en uke kjører vi på med 17 MeV protoner, med 1 nA intensitet 😀
Dagens outfit er altså vernebriller, vernehansker og mørk blå ullgenser fra HM. 
På bildet driver jeg å fyller flytende nitrogen, og siden det holder en temperatur på -196 grader Celsius ville det være uheldig å få det i øynene, liksom, og derfor er jeg bare syyykt glad for å være ikledd vernebriller;) I bakgrunnen er det flotte detektorsystemet vårt, CACTUS!!
Er litt lei meg for at det ikke blir så mye tid til blogging de neste dagene, da, men håper dere kan tilgi meg <3
 
-S
 

4 kommentarer til “Dagens outfit: Vernebriller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *