Hopp til innhold

Videoblogg: Abels tårn

Hei fininger! Husker dere jeg tipset om Vaffel og Vitenskap aka. Abels Tårn i forrige uke? Vel, her er opptaket, siden verdens beste Jonas var så snill og filmet det for bloggen <3 Så til de av dere som ikke hørte det, eller gjerne vil se det slik man kan se det live (som selvsagt er aller best, siden man får gratis vafler og kaffe) - enjoy:D


Håper det ikke ble for mye feil om stråling og kreftbehandling, da, eller at noen skulle bli skremt fordi jeg sier at stråling kan gi økt sjanse for ny kreft. Poenget mitt er jo, som jeg også sier flere ganger, at man bruker farlig stråling fordi den er farlig - for kreften;)

1 kommentar til “Videoblogg: Abels tårn

  1. Kanutte

    Ingen store feil om kreftbehandling såvidt jeg kunne høre. Det er så utrolig bra at forskere som du stiller opp i media og sprer kunnskap. Stå på 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *