Hopp til innhold

Hihi…

Hei hjerter.
Føler jeg har fryktelig mye å gjøre om dagen; mange foredrag å forberede - skal bla holde innlegg på "Jenter for realfag" (fjorårets arrangement) som jeg gleder meg kjempemasse til, og en forelesning om kjernekraft for etterutdanning av lærere - ny runde med Abels tårn neste fredag, veiledere som helst ser at jeg jobbet dobbelt så mye med "deres" fagfelt, Alexandra blir to år, osv osv...:P 
Masse gøy, altså, men er så mye annet jeg gjerne også skulle hatt tid til; bla har jeg fryktelig mye jeg gjerne vil skrive om her!
I dag kom jeg over denne fine Monthy Python-videoen; faktaene  presentert her skal også være riktige (bortsett fra én...) - så man kan både lære og le på samme tid; det liker vi 😀 
Nå må jeg løpe og forberede møte i morgen tidlig, så håper jeg at jeg får skrevet litt mer om avfalsshåndtering i morgen (som jeg har lovet).
Klemmer 🙂

1 kommentar til “Hihi…

 1. Line

  Hei!
  Jeg har søkt litt rundt på nett etter Jenter for realfag, men finner bare fjorårets arrangementer. Har du noen lenker eller datoer for arrangementet i Oslo? 🙂
  Jenter på IFI er interesserte!
  Stå på! 🙂

  Line

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *