Hopp til innhold

Aftenposten: Kjernefysikk som lidenskap

God morgen hjerter <3
Min morgen er dessverre ikke så supergod, da jeg plutselig er blitt dårlig - og jeg som trodde jeg skulle slippe unna, siden hverken Alexandra eller jeg har blitt smittet ennå det har gått sykdom i barnehagen i to uker nå. Og denne uken passer det selvsagt ekstra dårlig å være syk; med foredrag for Kjemi1-elever i morgen, gruppetime og forelesning om kjernekraft for lærere på fredag 🙁 Håper, om ikke annet, at jeg føler meg klar i hodet i morgen, så har jeg ihvertfall kunnskapen min "lett tilgjengelig" selv om foredragene ikke blir perfekt forberedt (selv om jeg virkelig haaater det...)
Her er et lite utdrag av artikkelen som var i Aftenposten på lørdag. Dødsgøy, altså, og utrolig hyggelig med alle de koselige tilbakemeldingene jeg har fått!!
"Merk deg navnet" - *rødme*.

3 kommentarer til “Aftenposten: Kjernefysikk som lidenskap

  1. Tor-Aksel Solberg

    Må bare nevne. Jeg var faktisk på dette foredraget for kjemi 1 elever du nevnte her. Må si det at i etterkant kan jeg forstå din kjærlighet for thorium i det minste. Godt faredraget, og lykke til videre med forskning! Kjempefan!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *