Hopp til innhold

Jenter for realfag -Oppdatert!

Jeg er FOR <3 realfag <3, og jenter
(og gutter, og, selvsagt!) 😀

Hei superstjerner!

Torsdag den 8. mars avholdes arrangementet Jenter for realfag (årets arrangement, og ikke fjorårets som først) i Næringslivets hus i Oslo. Og jeg er bare superhappy og stolt for å ha blitt spurt om å holde et innlegg *iiiik* :D:D:D

Tror dette blir veldig veldig bra, altså !! Også mååå jeg bare påpeke at jeg digger det freshe rosa designet de har valgt på dette arrangementet - vi (ihvertfall jeg) ønsker jo å "dyrke" det feminine, ikke late som at jeg er mann, i tilfellet noen skulle være i tvil;)
Gleder meg masse til å møte  mange positive jenter, og mødrene deres!

2 kommentarer til “Jenter for realfag -Oppdatert!

  1. Sunniva

    Så bra!
    Husk at det også er åpent for å melde seg på med mødrene sine, hvis dette er noe man syns er hyggelig å gjøre sammen, selvsagt;)
    Jeg tror jeg kommer til å ta med meg moren min...:D

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *