Hopp til innhold

HURRA! *smile masse og klappe entusiastisk med hendene*

Hei knupper!
Husker dere jeg skrev om at vi hadde fått låne detektorer fra Milano-gruppen, og hvor utrolig masse vi ønsket oss sånne nye, fancy detektorer? (Hvis det er mulig å glemme noe sånn så kan dere evt lese innlegget her, og her står det mer om hvorfor nye detektorer er kult 😉 ). Vel, det som er saken er at vi faktisk har fått penger til å kjøpe to Brillance-detektorer (nye, fancy detektorer, altså)!!!! Så nå er alle bare kjempeglade, og dette er jo en super oppgradering (selv om vi på lang sikt selvsagt ønsker oss 28 stykker, så er 2 et stort skritt i riktig retning).
Må bare rope det ut: HURRA 😀
Nå må jeg "løpe": programmet mitt må debugges (det er tydeligvis forbudt å kalle variablene mine for 1Fuel, 2Fuel osv, men det ser ut til at Fuel1 og Fuel2 er greit...:/), så har jeg en god del ting som må leses og forberedes, før det er gruppetime med tema ioniserende stråling <3, så bærer det avgårde til Volvo-event på Vulkan rett etterpå. Fin dag 🙂

3 kommentarer til “HURRA! *smile masse og klappe entusiastisk med hendene*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *