Hopp til innhold

Kunnskapstørst!

Hei fine <3
Nå har jeg akkurat sittet ute i det nydelige været og drukket en latte med verdens beste Jonas.
I tillegg til å nyte solen, og å fjase, har vi diskutert en idé Jonas har hatt en stund; nemlig Kunnskapstørst. Konseptet går ut på at øl + kunnskapsformidling = <3 (I tillegg til meg er også verdens kuleste biolog, Kjetil med, og Jonas skal selvsagt forsøke å holde styr på oss...:P)
Så i løpet av en måneds tid (satser på at vi får dette til en lørdag i første halvdel av juni) blir det Kunnskapstørst på Last Train i Oslo. Tror det kan komme til å bli fantastisk kult, og jeg gleder meg allerede masse!!! Håper å se dere der alle sammen (og, ja, jeg kommer selvsagt tilbake med mer utfyllende info når det nærmer seg 😉 )
Mange klemmer 😀

4 kommentarer til “Kunnskapstørst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *