Hopp til innhold

En herlig dag!

Dette er virkelig ikke dagen for klaging; været er nydelig, jeg har hatt en flott, produktiv dag, jeg har drukket Champagne, og jeg har hatt besøk av verdens søteste gutt på Blindern 😀
Siste del av dagen først: For noen måneder siden fikk jeg en veldig hyggelig mail av en far som fortalte at sønnen hans var veldig opptatt av atomer og molekyler og forskning etc, som spurte og spurte, og da faren hadde fortalt om meg og at jeg "kunne alt" (dette er selvsagt en ganske stor, men hyggelig, overdrivelse) om atomer hadde han syntes det var veldig stas. Det ble også hintet om at Linus sannsynligvis ville synes det var veldig spennende å få besøke meg på Blindern. Jeg har hatt et ganske hektisk halvår, i tillegg til at vi har kjørt så mye eksperimenter på syklotrornen at det så å si ikke har vært mulig å få se på labben vår; men i dag var endelig dagen hvor jeg var så heldig å få besøk av Linus (7) og pappaen hans 🙂 Vi har sett på syklotronen og pratet om atomer, molekyler, stråling og atombomber - helt fantastisk (så får jeg bare håpe at Linus også bel fornøyd).
Linus og meg foran kontrollbordet til syklotronen <3
Før jeg dro opp på Blindern for det flotte besøket var jeg på møte i byen. Det ble prating, skriving, googling, latte og Champagne 😀
Gutta er bare såå søte,da; jeg fikk min egne, rosa Champagne *elsk*

Latte er essensielt 😉
Masse fine bøker!
Ble også oppringt av Vårt Land, så i morgen blir det intervju -spennende!
-Sunniva

2 kommentarer til “En herlig dag!

  1. Jelrik

    Tusen hjertelig takk for at vi fikk komme på besøk hos deg og den vakre syklotronen din! Linus synte at det var veldig kult å få se alle utstyr og var fornøyd at han nå vet om opp-kvarker og ned-kvarker, hva som skjer når man deler et atom og hvordan en ekte forsker ser ut :-))) Så fantastisk at du tok tid til oss og hvem vet at det ble tilført energi til en realfaggnist med følgende ligning: Linus + Sunniva = Sunniva' + Linus i 100 (alternativ til p+U232=p' + U233). Vi snakkes!!

    Svar
  2. Anonym

    Vet forskjell på opp-kvarker og ned-kvarker i en alder av 7, det var da riktig så imponerende. Tror du har fått en nesten ferdigoppdratt fysiker...

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *