Hopp til innhold

Shiny people

Hjelp, dagene går bare helt i ett nå, altså!
Sitter på kveldsvakt igjen, og jobber med morgendagens foredrag på Thoriumseminaret vi skal ha, i tillegg til å passe på syklotronen, selvsagt (tidligere i kveld trykket og skrudde jeg på knapper jeg aldri har rørt før, og jeg klarte å "reparere" *stolt*). 
Trenger...kaffe...på...kveldsvakt...nå...;)
Stikker egentlig bare innom her for å si hei vise fram den nye, offisielle labjournalen vi har fått. Ikke helt sikker på hva jeg syns om den ennå, det er liksom 14 punkter med regler om hvordan den skal føres innledningsvis, og det gir meg en litt dårlig smak i munnen - selv om jeg selvsagt alltid har ført labjournal, og ikke har noen planer om å slutte med det (jeg er jo ikke komplett idiot, heller). Det som hvertfall er sikkert er at den er fin, da, så det er nå hvertfall noe 😉

Også må jeg dele noen øyeblikk fra forrige uke på Instagram med dere 🙂
Disse er en del av dagens outfit, selv om det ikke regner. Som noen sa til meg: "de er så fine at de kan brukes selv om det ikke regner", og det syns jeg jammen er sant:)
Et lite utvakg av knapper jeg innimellom skrur og trykker på kontrollpulten til syklotronen <3
Våte sko på kveldsvakt var ikke noe gøy :/

Favorittområdet på Nuklidekartet! Thorium <3 Uran <3

Verdens fineste termokopp.

-Sunniva

1 kommentar til “Shiny people

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *