Hopp til innhold

Radioblogg; Naturligvis!

Egenreklame er jo noe av det beste jeg vet, i tillegg  til thorium, uran, stråling og fisjon, så når muligheten for å få utløp for min pr-kåthet byr seg lar jeg den selvsagt ikke gå fra meg: På fredag var jeg som nevnt tidligere på P4s program "Naturligvis", og for de som har lyst til å høre på opptaket så ligger det her.
Er forresten superfornøyd med de nye gummistøvlene mine; nå føler jeg meg faktisk fin selv om det er regn og kjipt og jeg egentlig bare savner solen... See hvor fine de ser ut i høstløvet - som jeg forøvrig eeelsker å gå å svisj-svosj-sparke i; en av få ting som er positivt med høsten 😛

Fant plutselig en død mus på veien, og måtte gjøre den rosa for jeg syns det var så trist, den bare lå der sånn  helt meningsløst, liksom 🙁 Men, men, sånn er livet.

Da er det tilbake til bøkene og teorien; har ca 18 sider igjen å lese i dag, så jeg må bare stå på...
<3<3<3 Sunniva

3 kommentarer til “Radioblogg; Naturligvis!

 1. Vikingen

  Aaahhh.... Disse støvlene var helt "smask"
  Skikkelig ROSA, høye og glinsende blanke!!!
  Nå kan du absolutt føle deg lekker i regnevær.

  Utseendemessig blir nok "forgubbingen" blandt dine kjærnefysikk forsker kolleger justert ned mange hakk med disse hotte støvlene 😉

  Svar
 2. Sunniva

  Problemet med disse var at den ene fikk en stor sprekk under sålen en av de første gangene jeg brukte dem... 🙁 Også hadde jeg ikke tid/ork til å sende dem tilbake til Nelly og klage, og nå er det vel for sent :/
  Irriterende, for utseendemessig elsket jeg disse støvlene!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *