Hopp til innhold

*rødme*

Er onsdagen virkelig allerede nesten over? Hjelp...!
Jeg har jo litt å gjøre om dagen (som jeg fortalte på mandag), og i dag har jeg bla. blitt intervjuet til magasinet Tekna. Følte jeg hadde en kjempehyggelig samtale med journalisten, om alt mellom himmel og jord (ok, innenfor realfag og studievalg og sånn, da), og om det å være et forbilde for andre (jenter). Det er ikke noe jeg i utgangspunktet har tenkt så veldig mye over, annet enn at hvis jeg kan være et forbilde for bare én jente, eller gutt, og gjøre at vedkommende får tro på at h*n kan klare et utfordrende studium, så syns jeg jo det bare er helt fantastisk! 
Sånn så det ut på Blindern i dag - ganske fint, selv jeg som ikke er noen super-fan av høsten må innrømme det 😉

Men så skulle det ha seg sånn at jeg plutselig fikk denne meldingen på Twitter litt senere på dagen, mens jeg satt og leste alt jeg bare kunne om fisjon, med denne linken.

Jeg må innrømme at jeg rødmer litt her jeg sitter, blir litt rørt, og gleder meg enda mer til å dra til Bergen neste uke!
Så da gjenstår det bare å bli ferdig med fisjons"eksamens"foredraget, først, og selv om det må jobbes hardt er jeg på god vei, og jeg tror dette skal gå, altså. Har virkelig lært masse nytt denne uken, bla. om alt det vi ikke vet og ikke forstår, men det tror jeg nesten jeg må lage et eget 10 fakta om fisjon-innlegg om 😉

God natt (snart) <3

1 kommentar til “*rødme*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *