Hopp til innhold

Sååå utrolig fornøyd!

Endelig har Markus og jeg fått gjennomført noe vi har ønsket lenge, vi har fått vaskehjelp!
Både Markus og jeg hater å vaske, og ikke er vi noe flinke til det heller (bare spør de som kjenner meg 😛 ). Det er evig lenge siden vi begynte å snakke om at det hadde vært deilig å få noen til å hjelpe til med dette, men det har skortet litt på gjennomføringsevnen...men så forrige uke tok jeg og tittet litt rundt på nett, og kom fram til at vi skulle høre med City Maid, Markus tok kontakt, og i dag har de vært her for første gang. Kan bare si at det er helt fantastsisk deilig å komme hjem etter en laaang dag og ha leiligheten skinnende nyvasket, og så langt er jeg strålende fornøyd <3 Så nå har jeg krøpet opp i sofaen med en kopp kaffe, mens jeg varmer opp pai (som jeg fortsatt tror er spiselig) i ovnen, og etterpå kan jeg bruke tiden på å slappe av og jobbe litt, istedetfor å vaske *lykkelykke*
I dag har jeg blant annet jobbet med foredraget jeg skal ha om kjernekraft og stråling for Humanetisk Forbund i Hamar til helgen, og hatt fotosession for intervjuet jeg hadde med Tekna forrige uke - skal bli spennende å se resultatet av det 😀
Her er noen stemningsbilder fra stuen, som akkurat nå føles helt som ny!
Etterpå skal jeg bare skifte på sengen, så kan jeg legge meg i deilig rent sengetøy, i en deilig nyvasket og nyryddet leilighet - kanskje jeg til og med klarer å få nok søvn i natt...;)
- Sunniva <3<3<3

3 kommentarer til “Sååå utrolig fornøyd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *