Hopp til innhold

Too pretty to do math

Hei fineste <3

Må bare dele disse nye favorittene som jeg kom over på ThinkGeek *sikle sikle*, og gi et lite tips til eventuelle nerder (og andre) som leser bloggen, og eventuelt er i tvil: t-skjorter er ikke nødvendigvis finest i størst mulig størrelse med en passform som er ikkeeksisterende...;)

Madame Radiation her, Enhjørning her og Science her 🙂

Less than 3 her og Hello Schröddy her 🙂 
Når det kommer til det med passform så er jeg litt usikker på Less than 3-t-skjorten, for den ser litt fasongløs ut...men med en god bh og et par tighte jeans så kan den nok funke allikevel!
Aller mest har jeg selvsagt lyst på en lyserosa t-skjorte med påskriften I'm too pretty to do math over puppene - noen som har lyst til å lage til meg? 😉
I dag er det datasimuleringer og abstractskriving som står på planen, og kanskje jeg kan få til en treningsøkt i løpet av dagen óg, siden det er Markus som henter i barnehagen, og jeg kan jobbe lenge - er ofte veldig deilig å trene midt på dagen, syns jeg...

6 kommentarer til “Too pretty to do math

  1. Anonym

    Jeg ville ikke laget den ønskede t-skjorten til deg. For det ville være løgn. Ingen, selv ikke du, er FOR pene til å gjøre matte! Pene jenter må jo også få lov å ha det moro!

    Kjell Ingvaldsen

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *