Hopp til innhold

Ja, jeg er nerd ;)

Hei, søte, og god himmelsprettfridag til alle 🙂
Måtte bare stikke innom her for å vise dere "nattbordet"/spisebordet/arbeidsbordet mitt  😛

Jeg har for tiden ingen TV, og ikke tilgang til internett (hjemme, altså), så jeg leser (det er jo fantastisk å få frigitt tid som tidligere ble brukt til å SLØVE foran TVen, eller sitte og stalke på Facebook, til heller å få lest MASSE). Noen spurte meg her om dagen om jeg hadde noen hobbyer eller noe, og jeg måtte jo innrømme at jobb og fritid/hobby glir veldig over i hverandre - og nå fikk jeg liksom bilde"bevist" det 😛 Ja, jeg er nok nerd...men uten nerden stopper verden <3
Jepp - dagens store innrømmelse (for det var vel ingen som trodde at jeg hadde nerdetendenser, var det vel 😉 )

Er ekstra spent på denne boken, om thorium - det burde vel egentlig være den neste boken jeg leser...er bare litt "redd" for at det er en sånn type thorium-halleluja-det er overhodet ingen utfordringer knyttet til thorium og hvis vi bare bygger "thoriumkraftverk" så vil absolutt alt bli bra-bok (jeg liker ikke det, jeg syns det er litt unyansert, så håper jeg tar feil 😀 )

Og bare sånn i tilfellet noen skulle tro at jeg har tatt fram disse bøkene spesifikt for å ta bilde så kan jeg fortelle at det ikke stemmer; dette er den samlingen bøker og blader som gradvis har havnet framme på bordet fordi jeg liksom har tenkt at nei denne kan jeg jo ikke sette på plassen sin for den er jo så spennende og den kommer jeg jo til å titte på i kveld eller morgen eller noe de lå selvsagt ikke plassert sånn utover bordet, da, det gjorde jeg for å kunne ta bildene :P)...

Nå er det forberedelse av morgendagens foredrag hos Forsvarets Forskningsinstitutt som står på plakaten - det blir veldig spennende, for jeg har liksom ikke hatt noe særlig med dem å gjøre tidligere...gleder meg <3

2 kommentarer til “Ja, jeg er nerd ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *