Hopp til innhold

Rom Stoff Tid

Hei alle <3 Nå står jeg helt på farten for å holde foredrag ifbm. lansering av nye Rom Stoff Tid-fysikkbøker. Syns det er litt morsomt at jeg skal snakke på dette arrangementet, fordi mitt aller første møte med fysikkfaget var jo gjennom, nettopp, Rom Stoff Tid. Det var 2FY, skoleåret 2001/2002 (shit jeg er i ferd med å bli gammel 😛 ), med fysikklærer Øyvind på Fagerborg. Den utgaven av bøkene vi hadde da var så utrolig grå og trist - og litt tung (ok, jeg skal ikke baaare skylde på bøkene der; fysikk kan jo faktisk oppfattes som litt tungt). Husker jeg "drømte" om at vi kunne bruke Ergo-bøkene i stedetfor (som jeg forsåvidt også fikk, i 3. klasse, da jeg byttet skole fra Fagerborg til Skedsmo) 😛 
Satser på at det er litt mer glam (i alle fall fargebilder 😉 ) over denne nye utgaven... 
Måtte selvsagt ha på meg noe rosa i dag, så valget falt på denne toppen i hot pink, og kort sort skjørt - feminint, og veldig meg - samtidig som jeg liksom syns det ble litt tøft óg...;)
Ok, wish me luck; myter skal avlives - om forskeren/fysikeren, rosabloggeren og stråling/kjernekraft!

2 kommentarer til “Rom Stoff Tid

  1. Sunniva

    Jaja, sånn kan det gå 😉
    Kanskje du allikevel har en utgave som er finere enn den jeg hadde; den tror jeg var utelukkende svart/hvitt, men det var jo så å si ingen bilder uansett, så det gjorde kanskje ikke så mye...glam var den i alle fall ikke 😛

    Og, takk <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *