Hopp til innhold

Verdens styggeste fliser

God morgen!

Da var det ingen flere foredrag på en liten stund - deilig - og jeg tror det gikk ganske bra med det jeg holdt i går 🙂
Seminaret var på Hotel Bristol, og det er jo bare så fint der (og sååå deilig lunsj - måtte nesten "snike" til meg å komme litt tidlig før foredraget mitt, slik at jeg fikk med meg den 😉 )...helt til jeg kom inn på toalettet; da var det som om jeg plutselig var kommet et helt annet sted/en annen tid, for der var bare verdens styggeste fliser. Eller, om ikke verdens styggeste, så fremsto de i alle fall sånn i kontrast til hvor fint det er der ellers 😛
Vel vel, nå skal jeg i gang med uran-analyse - har fått tilbud om hjelp fra mine supersnille medstipendiater, som er mye mer erfarne enn meg på hele den eksperimentelle biten 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *