Hopp til innhold

It's official

Hei alle fine rosa, er bare en rask tur innom før jeg løper avgårde ned til Café Europa for å holde foredrag ("Hvor farlig er det egentlig? -Myter og misforståelser rundt kjernekraft og stråling"), for å vise fram dagens foredragsoutfit - fineste rosa kjolen <3


Og når jeg først er her så må jeg bare fortelle: nå er det endelig offisielt - jeg skal sitte i et offentlig utvalg sammen med masse flinke og spennende folk, som skal utrede fremtidens utdanningsbehov...er til og med nevnt i Offisielt fra statsrådet 😀

Altså, det er litt #denfølelsen når du blir oppringt og liksom, bare " Hei, jeg ringer på vegne av Kristin Halvorsen; hun vil at du skal være med å sitte i dette utvalget...", haha  😉

1 kommentar til “It's official

  1. Mia

    Så spennende det hørtes ut med den jobben da! Du er virkelig en inspirasjon for oss andre rosa-nerder der ute:) Stå på!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *