Hopp til innhold

Instagrert @sunnivarose

God ettermiddag alle. Da er tirsdagen allerede (nesten) over - i alle fall er dagens forelesninger over, og vi skal ut på tur på Fredriksten Festning, og så videre spise middag (strengt tatt burde jeg egentlig bli igjen på rommet og jobbe, men det blir liksom litt for sært...og man trenger jo på en måte å spise óg 😛 ). I skrivende stund sitter jeg på sengen på rommet og lurer på hva jeg skal ha på meg - om jeg skal gidde å "pynte" meg noe. Føler ikke egentlig sånn innmari for det, men det blir vel et par (litt) høye hæler, og kanskje jeg skal gjøre noe litt mer elegant med håret enn bare den lange, glatte hestehalen.

Uansett, her er noen instamoments fra den siste uken - litt usikker på om jeg skal fortsette med dette, egentlig nå som jeg viser Instagram-bilder på høyre siden her på bloggen, men så syns jeg det er litt hyggelig å skrive akkurat disse innleggene, da, så vi får se 🙂

så fornøyd med at jeg kjøpte denne kjolen i både hvit og rosa da jeg var i Paris i sommer (kjøpte den til og med uprøvd...8-O); syns liksom den både kan pyntes opp og ned, også er kjole bare sååå deilig å ha på, da!
dette bildet trenger vel ingen forklaring <3 // Alexandra fikk skrive på dørskiltet vårt... // "jeg lever i tiden, jeg forventer effektivitet" - egentlig ikke fan av sånne ferdigting, men jammen var det ikke veldig kjekt da jeg plutselig hadde lovet Alexandra pannekaker OG hadde sånn ca en million andre ting jeg også skulle fikse. Lille-Rose var meget fornøyd i alle fall 😉
jeg har allerede stemt; det er både min borgerplikt og min borgerrett - som jeg ikke syns man skal ta for gitt // salg på Nelly <3 // seeee det fantastiske rommet jeg har her på konferansen/kurset, da *elsk elsk* #detglamorøseforskerlivet

3 kommentarer til “Instagrert @sunnivarose

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *