Hopp til innhold

Fascinert

I dag har jeg gjort intervju med Aftenposten Junior om forskning og hvordan og hvorfor man blir forsker og sånn. Fikk blant annet spørsmål om hvorfor jeg har valgt sånn som jeg har gjort - hvorfor i alle dager KJERNEFYSIKER, liksom; og jeg har vel vært litt inne på det her på bloggen før, men jeg må jo bare si det igjen - at jeg bare er så utrolig fascinert av kjernekraften; altså den sterkeste naturkraften vi kjenner til, som holder atomkjernen sammen, og gjør at vi faktisk kan eksistere 😀

Videre snakket vi om jeg hadde vært en sånn som alltid var "god i matte", og til det er svaret NEI! Jeg var ikke automatisk god i matte som barn; jeg syntes matte var utfordrende, og følte at alle andre var mye bedre enn meg... Men noen (var det mamma, eller pappa - eller kanskje begge to?) sa at da måtte jeg jo trene. Selvsagt. Man blir jo ikke god til noe som helst uten trening - sånn er det jo faktisk med alt 😉 Også man må starte på det nivået der man er, og jobbe seg gradvis oppover...

Glad for at ikke mamma og pappa bare sa til meg at nei, matte er jo så vanskelig så det skjønner jeg godt at du ikke får til, liksom - de bare; jamen, jobb med det, da!
I dag var forresten en sånn dag hvor skapet er ganske så fullt av klær; men av en eller annen merkelig grunn hadde jeg ingenting å ha på meg - det har egentlig skjedd altfor ofte i det siste, syns jeg...:/ Til slutt hadde jeg valgt skjørt, strømper, sko og belte, og valget sto mellom skjorte eller bluse - valgte til slutt skjorten, og dere ser begge alternativene under (har brukt det skjørtet mye i det siste - er bare så utrolig glad i det, alstå):

Nå sover to små "engler" (troll?) - skjønneste kusine Andrea er nemlig på overnatting hos oss i dag, så sover Alexandra hos Andrea og tante Carina i morgen når jeg skal på Forskningsrådets Festaften 🙂
Ok, over til kveldens innrømmelser: Nå skal jeg ta med meg et glass vin og rusle inn på badet og tappe badekaret fullt med glovarmt vann og ta med meg et bad og begynne på bok nummer to av 50 Shades (innrømmelse nummer 1: jeg har kjøpt og skal begynne og lese "Darker"). Leste bok nummer en og syns den var helt grei - fengende, liksom - men den var jo så trist på slutten, og innrømmelse nummer 2 er at jeg gråt over slutten på "Fanget" (leste den på norsk)...*flau* Uansett; har hørt at det ordner seg ganske fort i løpet av bok nummer to - så da har jeg jo liksom ikke noe valg 😛
Innrømmelse nummer 3 er at jeg egentlig syns Miley Cyrus sin "Wrecking Ball" er en ganske all right sang (med en helt sykt dårlig musikkvideo).
Jepp, det var kveldens Ærlige Sunniva 😀

1 kommentar til “Fascinert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *