Hopp til innhold

PhD-livet: November

God mandag <3

Liste over november må jeg jo lage uansett, og da kan jeg like gjerne dele den her 😉 Trodde egentlig at oktober var den tøffeste måneden dette semesteret, men nå er jeg sannelig ikke så sikker... Sånn ser altså denne måneden ut for Sunniva (<3 lister <3)
Utrolig deilig med det aller siste punktet på listen, da, som runder av november på en herlig måte! Og hvis jeg skal se på det positive (og det skal jeg jo), så blir det lite tid til å tenke på at november er en måned jeg ikke kan fordra (vått, kaldt, surt, mørkt, vått, mørkt) 😛

1 kommentar til “PhD-livet: November

  1. Øyvind

    Hvid du tror du har litt panikk nå, kan jeg love sinnsykt mer fokus når vi har passerert påske.Du har egentlig ikke tid til mer enn to foredrag pr måned, men det går nok bra 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *