Hopp til innhold

Stolt…

...og lettet...
...og ganske glad 🙂
Nå er nemlig videoen fra TEDxOslo 2013 - Paradox of Plenty ute, og dette har jeg jo både gledet og gruet meg (litt) til. 
Helt ærlig så følte jeg jo at det gikk bra, og at jeg ikke kunne ha gjort det noe bedre der og da - men det er jo skummelt å vite at det blir en film av det - i den TED(x)-konteksten, liksom.
Men jeg er altså stolt, lettet og fornøyd med foredraget - syns egentlig jeg var ganske så flink 😉 (janteloven er teit...).
Har fått en god del respons på videoen óg, i løpet av det døgnet den har ligget ute - masse superhyggelige kommentarer/mails/tweets, og det varmer jo enormt!
I skrivende stund er jeg i Trondheim; skal faktisk snart legge meg, tenkte jeg, slik at jeg våkner superfrisk og rask og klar for foredrag på Charlottenlund VGS i morgen tidlig. De kommer nok også til å få høre litt om min fascinasjon for kjernefysikk/kjernekraften/atombomber/ulykker...;)

1 kommentar til “Stolt…

  1. Bjarne S

    Hei! Jeg fikk ikke med meg foredraget på Charlottenlund vgs i dag, men har snakket med noen av fysikkelevene mine, og de var fornøyde. De har nettopp hatt om kjernefysikk, herunder massesvinn ved kjernereaksjoner 🙂
    Hilsen Bjarne Skurdal, lærer ved Charlottenlund vgs.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *