Stolt…

...og lettet...
...og ganske glad 🙂
NÃ¥ er nemlig videoen fra TEDxOslo 2013 - Paradox of Plenty ute, og dette har jeg jo bÃ¥de gledet og gruet meg (litt) til. 
Helt ærlig så følte jeg jo at det gikk bra, og at jeg ikke kunne ha gjort det noe bedre der og da - men det er jo skummelt å vite at det blir en film av det - i den TED(x)-konteksten, liksom.
Men jeg er altså stolt, lettet og fornøyd med foredraget - syns egentlig jeg var ganske så flink 😉 (janteloven er teit...).
Har fått en god del respons på videoen óg, i løpet av det døgnet den har ligget ute - masse superhyggelige kommentarer/mails/tweets, og det varmer jo enormt!
I skrivende stund er jeg i Trondheim; skal faktisk snart legge meg, tenkte jeg, slik at jeg våkner superfrisk og rask og klar for foredrag på Charlottenlund VGS i morgen tidlig. De kommer nok også til å få høre litt om min fascinasjon for kjernefysikk/kjernekraften/atombomber/ulykker...;)

En kommentar om “Stolt…

  1. Bjarne S

    Hei! Jeg fikk ikke med meg foredraget på Charlottenlund vgs i dag, men har snakket med noen av fysikkelevene mine, og de var fornøyde. De har nettopp hatt om kjernefysikk, herunder massesvinn ved kjernereaksjoner 🙂
    Hilsen Bjarne Skurdal, lærer ved Charlottenlund vgs.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *