Stolt…

...og lettet...
...og ganske glad 🙂
NĂ„ er nemlig videoen fra TEDxOslo 2013 - Paradox of Plenty ute, og dette har jeg jo bĂ„de gledet og gruet meg (litt) til. 
Helt Êrlig sÄ fÞlte jeg jo at det gikk bra, og at jeg ikke kunne ha gjort det noe bedre der og da - men det er jo skummelt Ä vite at det blir en film av det - i den TED(x)-konteksten, liksom.
Men jeg er altsĂ„ stolt, lettet og fornĂžyd med foredraget - syns egentlig jeg var ganske sĂ„ flink 😉 (janteloven er teit...).
Har fÄtt en god del respons pÄ videoen óg, i lÞpet av det dÞgnet den har ligget ute - masse superhyggelige kommentarer/mails/tweets, og det varmer jo enormt!
I skrivende stund er jeg i Trondheim; skal faktisk snart legge meg, tenkte jeg, slik at jeg vÄkner superfrisk og rask og klar for foredrag pÄ Charlottenlund VGS i morgen tidlig. De kommer nok ogsÄ til Ä fÄ hÞre litt om min fascinasjon for kjernefysikk/kjernekraften/atombomber/ulykker...;)

En kommentar om “Stolt…

  1. Bjarne S

    Hei! Jeg fikk ikke med meg foredraget pĂ„ Charlottenlund vgs i dag, men har snakket med noen av fysikkelevene mine, og de var fornĂžyde. De har nettopp hatt om kjernefysikk, herunder massesvinn ved kjernereaksjoner 🙂
    Hilsen Bjarne Skurdal, lĂŠrer ved Charlottenlund vgs.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *