Hopp til innhold

day 8

Dagen i dag <3

  • 1 times "kontorarbeid" (etter dette var jeg flink/smart(?) og lukket mailen, facebook og twitter)
  • lete etter adgangskortet mitt (Sunniva, Sunniva, Sunniva, hvorfor må du være så distré *oppgitt*)
  • møte med veileder-Sunniva angående avhandling og analyseresultater som må kommme veldig veldig snart
  • partikkeltellerkalibrering
  • skriving
Siden det er mandag, og Alexandra skal være hos meg i dag ville jeg ha på meg noe behagelig; så det ble en deilig, mørkeblå bomullskjole fra HM, stort, mykt skjerf, hestehale og flats. Syns det store uglesmykket gjør at det blir litt fresht, til tross for at det er veldig casual 🙂
Ha en fantastisk uke alle søte, radioaktive lesere - ikke pust for mye radon (ukens tips!) <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *