Hopp til innhold

day 15

  • visum - chech
  • hotell - check
  • reise - check
  • vite tidsforskjell: Oslo vs San Fransisco - check
  • dobbeltsjekke at jeg faktisk har  reiseforsikring (ble et øyeblikk svært usikker, og tenkte at jeg absolutt ikke drar til USA uten å ha gyldig reiseforsikring) - check (hadde jo forsikring, men da jeg logget inn hos Gjensidige sto det at jeg ikke hadde det, så jeg ringte dem og fikk bekreftet at alt var i orden, men det er ikke så rart man blir litt forvirret 😛 )
  • hjelp av snille Thomas til "quick & dirty" dataanalyse slik at jeg faktisk har (foreløpige) resultater å vise på seminaret i Berkeley - check
  • pakke - hmm...blir nok ikke så tidlig i seng på meg 😛
  • intervju med Morgenbladet - like greit at jeg har funnet ut at hvis jeg sover litt lite i natt, kan jeg sove en del over Atlanterhavet; slik at jeg holder ut fra  klokken 17 lokal tid San Fransisco (Oslo: 02) til det er litt kvelden og USAsk sovetid 😉
Her er noen superkjempefine bilder fra dagens arbeid <3<3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *