Hopp til innhold

Årets første (melankoli og videoblogg)

Godt nyttår dere <3

Har brukt denne juletiden med å prøve så godt jeg har kunnet å få litt "oversikt"  (over alt mulig, egentlig) - og 100% har jeg ikke lyktes, men jeg tror (håper?) jeg er godt rustet for 2014. I min "opprydning" nå i julen fant jeg plutselig foredraget jeg holdt for NFF i september, og det vil jeg jo selvsagt veldig gjerne dele med dere. Dette er nemlig "En 29 år gammel kjernefysikers 20 minutters kjærlighetserklæring til faget sitt" - Enjoy 😀
Også må 2013 avsluttes/2014 startes med litt melankoli - 2013 har virkelig vært et år med de største oppturer og nedturer, masse ting jeg har fått til, men óg store skuffelser og sårede følelser...og denne julen uten Alexandra har gitt meg ekstra mye tid til å tenke (for mye?), så jeg beklager at jeg "plager" dere videre med dette. Har stor tro på 2014, da; da skal jo alt ordne seg (rent bortsett fra at 2014 startet med at mobilen min ble stjålet 🙁 ) 😛 Men helt seriøst så er det veldig mye spennende som skal skje dette året, og jeg lover bla. mer faglig relaterte innlegg nå på nyåret - slo meg på instituttstyremiddagen at det er veldig mye jeg ikke vet om de andre forskningsgruppene (på fysisk istitutt); altså hvor utrolig mye kult de driver med...så det har jeg lyst til å lære mer om, og selvsagt vil jeg da dele den lærdommen med dere! Vet ikke om jeg får til én forskningsgruppe i uken akkurat, men kanskje det kan bli en hver 14. dag 😀 Hva tror dere om det?
Har kommet frem til at jeg nok har hatt litt "30-årskrise" óg - fyller jo om en uke. Ikke bare-bare; ting er jo ikke nødvendigvis helt sånn som jeg trodde at det skulle være ved 30...men det er både på GODT og VONDT, så da er det kanskje like greit 😉 Jeg hadde feks aldri trodd jeg skulle begynne å nærme meg slutten av en doktorgrad (og i kjernefysikk av alle ting) ved fylte 30 😀
Uansett, jeg setter punktum for 2013 med en av mine absolutte favorittmusikalsanger: On my own (sto nettopp og sang av full hals i dusjen - håper jeg ikke plaget naboene):
PS: 
Har jeg nyttårsforsetter? -Ja
Skal jeg fortelle om dem her? - Nei

1 kommentar til “Årets første (melankoli og videoblogg)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *