#forskerliv

Da er helgen over, og i morgen starter en ny uke, med helt blanke ark og masse muligheter (selv skal jeg feks til Trondheim pĂ„ Girl Geek Dinner der - helt nytt og spennende for min del 😀 ). Oppi det at hjernen min kjennes ut som om den har blitt til snĂžrr, og at hodet mitt verker (litt, ikke sĂ„ mye - men det er ubehagelig nok), mĂ„tte jeg ta en liten titt pĂ„ #forskerliv-hashtaggen pĂ„ Instagram, og jeg mĂ„ bare dele noen #forskerliv-moments med dere, fra alle de superflinke forskerne der ute, som gladelig lar oss ta et innblikk i deres forskerhverdag. Det er bare Ă„ slenge seg pĂ„ med Ă„ hashtagge bildene med #forskerliv 🙂

Apropos forskeliv, sĂ„ hadde Charlotte disputasen sin (nĂ„r man forsvarer doktorgraden sin - og faktisk blir doktor/phd) pĂ„ fredag. Hun var (selvsagt) superflink, og jeg tror egentlig ikke noe pĂ„ at hun var nervĂžs, for hun nailet det, og var superstĂž gjennom hele seansen! Etter disputasen var det feiring pĂ„ BygdĂžy - fikk fantastisk deilig mat, og mange fine og hyggelige taler. Her er et lite bilderas fra fredagen  (som jo startet med deltagelse i Abels TĂ„rn for mitt vedkommende):)
Det var en nydelig middag i et veldig fint lokale pÄ Folkemuseet pÄ BygdÞy (som jeg i skrivende stund ikke husker navnet pÄ). Var sÄ heldig Ä fÄ sitte pÄ et helt fantastisk bord, med bla. Ingrid, Anders (mannen til Charlotte), og Jan, som er mannen til veilederen til Charlotte - lenge siden jeg har ledd sÄ mye pÄ en kveld. Charlotte var kjempefin, i rÞd kjole <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *