Hopp til innhold

#PhDlife

God mandag, dere!

Nå har det vært to gode "phd-liv"-dager på hver sin side av helgen; dvs jeg har hørt på foredrag om Hoyle-tilstanden (som gjør at karbon kan dannes, og som gjør at man kan få stoffer som er tyngre enn karbon, feks oksygen - som gjør at liv kan oppstå, da) fra en av forskerne vi samarbeider med og som har vært hos oss og gjort eksperiment på syklotronen, gjennomlesing og kommentering av ny artikkel som jeg er medforfatter på (om forskjellige egenskaper ved atomkjernen til ytrium-89 og ytrium-90 🙂 ), og ikke minst to utrolig fine sessions med veileder-Sunniva <3<3<3
Det er virkelig helt fantastisk å få jobbe med så gode og dedikerte mennesker, som bare gir av seg selv 100%, og blir så revet med av det du holder på med at når du møter dem igjen etter helgen så har hun bare ikke klart å legge arbeidet (som jo egentlig er mitt) fra seg og jobbet med det i helgen og har MASSE innspill og spørsmål og kommentarer, og jeg har nå en laaang TODO-liste og 6 aktuelle artikler som skal leses *blessed*. Det er jo ikke alle forskningsartikler som er like sexy alltid, men så er det jo som er litt mer heftige; i hver sin ende av skalaen sitter jeg nå med "Energy levels in uranium-234 populated by the uranium-233(d, p) and uranium-235(d, t) process" (ikke suuupersexy, men, åh, så viktig), og "Uranium-233 fission cross section measured using a nuclear explosion in space" (<3 nuclear explosion in space <3)
Også er det jo denne, da, som kanskje ikke helt kan regnes som en artikkel....;)
-----------------------------------------------------------------

Sunniva&Sunniva
Fredagens outfit: casual, comfy style - med chinos, Converse, løs hestehale og denne kule (?) blazeren fra Zara <3 Som dere kan se så er det fremdeles en god del esker og rot hjemme i det nye Rose-slottet, men det begynner å komme seg - og ila de neste dagene burde alle esker og søppelsekker være tømt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *