Hopp til innhold

Fabolous Fabiola! (TIPS)

--------------------------------------------------------
God mandag alle - denne uken starter friskt med et supertips: I morgen kommer nemlig Fabiola Gianotti til UiO og Blindern, og hun skal holde foredraget "The Higgs boson and our life". Fabiola er jo liksom Higgs-dronningen; det var hun som var talspersonen for ATLAS-eksperimentet, og som la frem resultatene fra dette den 4. juli 2012 - da det ble annonsert at man hadde oppdaget  Higgs-partikkelen. Jeg er sikker på at det kommer til å bli et helt fantastsisk foredrag!

Tirsdag (2. september) er dagen, Helga Engs hus (UV - rett ovenfor Fysikk) auditorium nummer 1 er stedet, og det skjer klokken 11:15. Hvis du er interessert i fysikk (og spesielt da partikkelfysikk og CERN) MÅ du jo bare dra hit - og det er selvagt åpent for alle (og gratis) 😀
Kjempelei meg for at jeg dessverre ikke får det med meg, for på meg står det "Sushi og Kjernekraft" på programmet akkurat da, og noen ganger (ganske ofte?) må man gjøre kjipe prioriteringer. C´est la vie...
HER kan du lese mer om både Fabiola og foredraget, og HER er Facebook-eventen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *