Hopp til innhold

Alexandra and me

Alexandra bor jo annenhver uke hos meg (og annenhver uke hos pappaen sin, selvsagt), og selv om jeg syns det fungerer veldig fint (og aldri kunne tenkt meg noen annen løsning; altså, jeg møter stadig holdningen om at jeg er "mer forelder" fordi jeg er mor - noe jeg syns er veldig trist og rart at skjer i 2014) tenker jeg selvsagt masse på henne de  dagene hun ikke er hos meg...Savner jenta mi! 
I kveld kjenner jeg veldig på det. Ingen spesiell grunn, egentlig, men kanskje hun bare er den det er "lettest å tenke på" når det er noe - og i dag har jeg jo vært og vasket helt ut av den gamle leiligheten, og gitt tilbake nøklene til huseier; det var en rar følelse. Det var jo selvsagt godt, og jeg er utrolig glad for å endelig kunne slå skikkelig rot på Bjølsen, etter å ha hatt nesten halvannet år i den bittelille leiligheten på Frogner - der jeg hele tiden visste at jeg bare bodde midlertidig. Dermed sto også livet på en måte "på vent", og nå håper jeg at den følelsen i alle fall blir borte!
Vel, dette var bare noen tanker fra meg på en søndags kveld - heldigvis har jeg bilder å se på når savnet av store, lille A blir stort 🙂

2 kommentarer til “Alexandra and me

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *