Hopp til innhold

Just press "send"

It felt horrible, but I did it: I sent my extremely preliminary thesis outline to supervisor-Sunniva!
So now I just have to write the **** thing 😛 
Well, first work a little bit more on the outline, discuss with Sunniva, then write, that is... 🙂
Maybe I´ll show you when I´ve worked a little bit more on it - if you want me to? Maybe you´ll even have some good comments for me <3<3<3

5 kommentarer til “Just press "send"

  1. Heidi

    Lykke til med innspurten! Jeg disputerte i januar etter MYE hard jobbing i fjor og kan bekrefte at det er et liv på andre siden også 😉 Jeg ble en del forsinket i forhold til opprinnelig plan på grunn av en del pliktarbeid og mammapermisjon, og følte jeg aldri kom til å klare det når en etter en av de som startet etter meg plutselig var i mål. Men jeg tok tiden jeg trengte og resultatet ble veldig bra til slutt. Keep up the good work, plutselig er du Dr. Rose 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *