Hopp til innhold

sushi og kjernekraft!

Endelig!

Det er mer enn tre år siden jeg for aller første gang møtte Jo (Røislien) over en kaffe i kantinen på IFI2 på Blindern, og vi begynte å fable om å gjøre et eller annet sammen. Det er snart ett år siden vi faktisk dro til Japan og filmet (Les blogginnleggene fra turen her: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8). Nå er Sushi og Kjernekraft omsider en realitet på VGTV, og jeg er veldig stolt og glad!

"Sushi & Kjernekraft er en poetisk assosiativ reise til japan med bloggeren og kjernefysikeren Sunniva Rose. En reise gjennom atomet, Hiroshima, stråling og solen som et kjernekraftverk."

HER kan du se filmen - håper den faller i smak <3
-------------------------------------------------------------------------
Sushi og Kjernekraft er regissert av fantastiske, flinke, morsomme Christian Holm-Glad, som blant mange andre ting feks har laget Siffer, Jakten på verdens største tall og Folkeopplysningen. Jeg føler meg utrolig priviligert og heldig som har fått lov til å jobbe med så utrolig dyktige og bra folk som Christian og resten av gjengen (Jo Røislien, Johann Gustavsson, Julie Simonsen og Olav Næss)!
----------------------------------------------------------------------
Ellers må jeg jo også nevne at i kveld er det premiere på Big Bang med Linhave og Bergh!

"Populærvitenskapelig underholdningsprogram ledet av Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh. Et ekspertpanel forsøker å besvare Linhave og Berghs mange spørsmål om stort og smått"

Jeg er jo i Barcelona denne helgen, så dessverre får jeg ikke vært med å feire med resten av gjengen foran og bak kamera (jeg er jo en av "ekspertene" i panelet) - men jeg skal garantert se, feire og drikke Cava mens jeg ser programmet sammen med Anders, her i Spania 🙂
Altså, NRK1 klokken 19:55 i kveld!

4 kommentarer til “sushi og kjernekraft!

  1. bendik_s

    Flott liten film om fascinasjonen for noen av kjernefysikkens fantastiske sider. Gratulerer! Jeg liker spesielt sekvensen om atomenes tomhet og ikke minst tanken på om vi en dag klarer å kopiere, kontrollere og utnytte solens enorme krefter til vår fordel. 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *