Hopp til innhold

Science continued

Not even a teeny tiny step for mankind.

(Possibly) a small leap for me - today I did this <3

This means that I've (probably) figured out the gamma radiation, well enough so that I can calibrate my gamma detectors - and then figure out the rest (*playing puzzle*). I'll know more tomorrow...
I'm quite satisfied, though, since I'm really moving forward - even though I'm moving forward one very small step at the time 😉

-----------------------------------------------------------

PS: Check out the new page I made for Sushi and Nuclear 😀

PPS: For my fabulous Norwegian speaking readers; the talks from yesterday's "Women in Tech" conference can now be seen HERE - so proud that I was part of that event!

2 kommentarer til “Science continued

  1. Anonym

    det var kjempe bra! jeg kjenner meg sånn igjen! Det du sier gir så mye motivasjon! selv om jeg bare er en niende klassing bor jeg nesten i naturfag bøkene og får ofte spørsmål om hvorfor jeg gidder å fordype meg sånn i et fag som ikke er viktig! Ikke viktig sier du?! jeg for min del er veldig glad i kjemi og blir ofte sett på som litt kjedelig av folk som ikke kjenner meg så godt men det du sier gir masse motivasjon og inspirasjon! tusen takk!<3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *