Hopp til innhold

I have a title!

One of the results from three very good days here at Soria Moria (except my article number 2 is actually really starting to look like something, and I've had some great discussions with Sunniva Supervisor; not only about this article, but also the next one - that I'm so eager to start at 😀 ) is that I actually got my self a working title of my thesis...! (OMG)
I don't dare share it with you guys just yet - I need to sort of "feel" it for a while... But it has words like uncertainties, modelling, thorium, nuclear, and reactor in it <3
It actually feels really good just have an actual title for your thesis document 😉
PS: I managed to reach my goal to get up and start quite early every day this week, but I must admit I'll have to spend some time during the weekend to get through all the rest of my goals. I think I'll manage, though 🙂
You guys have been great too - it's so cool to get snaps from all you hard-working, goal-chasing people! Go #teamsunnivarose <3

2 kommentarer til “I have a title!

 1. Ingvild

  Takk for en kjempespennende blogg! Selv er jeg masterstudent i nevrovitenskap, og håper jeg en dag får ta en doktorgrad 🙂 Veldig interessant å lese om hvordan forskerlivet kan være, selv om dette jo er et ganske annet felt enn mitt eget.

  Svar
 2. Sunniva

  Så utrolig hyggelig å høre at du syns det! Selv om kjernefysikk er et stykke unna nevrovitenskap, så er nok ikke forskerlivet nødvendigvis så veldig annerledes: man gjør ting, også får man resultater, også gjør man litteratursøk, også skriver man ned hva man har gjort, hva andre har gjort, og hvilke resultater man har fått...;)
  Det er bare å stå på - lykke til med Masterstudiet, og etterhvert (kanskje) PhD!

  -Sunniva <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *